9 Reacties
vorig jaar
- Broccoliroosjes 750 gr, 2x bakje garlan, 300 gr gerookte spekreepjes, 2 bakjes cherrytomaten
- 750 gr spinazie, 2 grote crème fraiche bakjes, 2x groene pesto, 300 gr spekreepjes/hamblokjes/kipfilet (is maar wat je wilt), 2 doosjes cherry tomaten, 3 uien
- 1 courgette/of 450 gr sperziebonen, 1 blik mais groot, 2 blikjes tomaten in stukjes (die van 0,69 €), 1 rode paprika, 2 uien, Italiaanse kruiden, peper, zout
- 750 gr spinazie, twee stukken zalm (ik heb altijd gwn uit de diepvries), 2x garlan roomkaas, 2x crème fraiche, 2x cherry tomaten
T is een beetje wat je lekker vindt, met de groentes varieer ik vaak.
Bovenstaande vind ik vet makkelijk, dus die maak ik regelmatig (met dus enige groente variatie). Met deze porties doen wij vaak 2 dagen mee (2 volwassenen, 1 dreumes)
vorig jaar
In de oven: aantal tomaten, paprika, ui en knoflook. Olie en Italiaanse kruiden. Na 40 min in de blender met evt tomatenpuree en basilicum. Ik doe er zelf dan nog linzen doorheen.
vorig jaar
Pesto uit potje met kookroom of crèmefresh. Je kan ook de pesto zelf maken is natuurlijk het lekkerst.
vorig jaar
Dit zijn mijn favorieten die ik regelmatig maak en die enigszins diepvries proof zijn:
- https://www.ah.nl/r/1187652
- https://coquinaria.nl/bolognesesaus/
- https://www.ah.nl/r/1186434
- https://www.hellofresh.nl/recipes/romige-orzo-met-witlof-63c7d3aa6ab9cacaa3738179
- https://brendakookt.nl/recepten/pastasaus-met-gehaktballen-slowcooker-recept/
- https://eatertainment.nl/recept/lasagne-uit-de-slowcooker
Eet smakelijk !
vorig jaar
https://www.projectgezond.nl/recepten/tagliatelle-met-champignonsaus
Voor de snelheid gebruik ik hamblokjes ipv serranoham
vorig jaar
Wij gerookte zalm.














