11 Reacties

2 jaar geleden

Microbiol kind van Vitals. Vanaf dag 1 kon mijn zoon weer iedere dag poepen! Hij is nu 11 weken. Wij hadden dezelfde klachten ggd dacht ook verborgen reflux.

2 jaar geleden

Oh ik volg even mee !! Mijn zoontje van 2.5 heeft precies hetzelfde als wat jij omschrijft.... zo zielig馃様 Wij zijn vorige week bij de osteopaat geweest en gaan as dinsdag voor de 2e keer. Die raadde dus ook probiotica aan!!

2 jaar geleden

Reactie op ckp1986

Microbiol kind van Vitals. Vanaf dag 1 kon mijn zoon weer iedere dag poepen ...
Dankjewel 馃グ

2 jaar geleden

Oh ik volg even mee !! Mijn zoontje van 2.5 heeft precies hetzelfde als wat ...
Ja zo zielig he! Vanmorgen gewoon potje met hem zitten mee huilen.. hoop zo dat de osteopaat verlichting geeft!

2 jaar geleden

Probiotica kan je sowieso altijd gewoon geven. Baat het niet, het schaadt ook zeker niet! Hier gaf ik het ook omdat onze dochter dezelfde klachten had als jou kindje. Een wereld van verschil!

2 jaar geleden

Reactie op Jansss

Probiotica kan je sowieso altijd gewoon geven. Baat het niet, het schaadt o ...
Bij hadden van orthica..

2 jaar geleden

Wij hebben vanaf week 1 Bactiol probiotica druppels.. Kun je kopen bij Holland and Barrett馃槈 laatst check up bij osteopaat gedaan en gaf aan dat haar darmen rustig waren馃グ

2 jaar geleden

Ik heb mijn zoontje op aanraden van osteopaat Probactiol Mini gegeven. Dit werd aangeraden omdat ik in de 2e week een borstontsteking heb gehad. Hiervoor kreeg ik een antibiotica kuur waar ik flinke buikpijn van kreeg, maar mijn zoontje dus ook (borstvoeding). D.m.v. de probiotica was hij snel van de krampjes af. Mijn zoontje heeft ook verborgen reflux en hiervoor krijgt hij al een tijdje medicatie (inmiddels is hij bijna 6 maanden). Daarvoor was hij echt een huilbaby dus voor ons is dit een wondermiddel.

2 jaar geleden

Reactie op Babylove91

Ja zo zielig he! Vanmorgen gewoon potje met hem zitten mee huilen.. hoop zo ...
Hoi Babylove91, hoe gaat het ondertussen met jouw zoontje? Ik ben vijf weken geleden bevallen van m鈥檔 zoontje en hij heeft precies wat jij hierboven omschrijft.. heb je nog tips? (osteopaat zijn we al geweest en probiotica geven we al, maar helaas nog geen verschil.. 鈽癸笍)

2 jaar geleden

Hier merkte ik geen verschil maar werd toen aanbevolen vanwege een antibiotica kuur. Ik had microbiol baby

2 jaar geleden

Orthiflor start gebruiken wij vanaf 5 weken. Na 1,5 week bijna geen krampjes meer. Sindsdien gaat het heel goed!