97 reacties

7 maanden geleden

Zo klinkt het trouwens alsof ze bij elke poepluier er helemaal onder zit, maar dat is niet zo hoor. Hahah

7 maanden geleden

In de zon leggen! Beetje nat maken de vlek, in de zon leggen, voila! Echt een wondermiddel :) En voordat je de romper in de was doet / behandelt met vanish met koud water en normale zeep de vlek uitspoelen. Dan koud in de biotex. En dan in de was. Maar met de zon tip gaan ook alle vlekken er zelfs na de was nog uit

7 maanden geleden

Dasty vlekkenspray doet hier wonderen en laten drogen in de zon.

7 maanden geleden

Nat in de zon leggen.

7 maanden geleden

Ossengalzeep! Gewoon uitspoelen met water, vlek(ken) inzepen en meewassen met een gewone was. Eventueel drogen in de zon bij 茅cht hardnekkige vlekken.

7 maanden geleden

Ik gebruik dasty

7 maanden geleden

Wij kregen als tip dasty. Die tip heb ik nu al vaker gezien馃槈

7 maanden geleden

Uitspoelen en dan met ossengal zeep insmeren (tablet). Daarna even laten weken in heet water voordat het de wasmachine in gaat.

7 maanden geleden

Direct uitspoelen met KOUD water. Dan boenen met een blok ossengal op de vlek. Dan is het meeste er vaak al echt uit. Mocht er nog wat zitten inspuiten met Shout en dan in de wasmachine. En als er zelfs dan nog vlekken in zitten, nat in de zon leggen.

7 maanden geleden

Ik doe geen moeite. Wel even uitspoelen om de wasmachine te sparen, maar dan dus normaal wassen. Rompers hoeven van mij niet vlekkeloos te zijn, ik gooi ze ook niet weg, maar ze gaan ook niet allemaal mee voor de 2e baby.

7 maanden geleden

Nooit meteen met warm water uitspoelen, dan stollen de eiwitten in de ontlasting en krijg je het er niet meer uit. Altijd eerst koud water.

7 maanden geleden

Ik doe uitspoelen en dan goed inwrijven met biotex handwas en dat sopje in ieder geval een nachtje laten weken voordat t mee de was in gaat. Krijg er tot nu toe alles mee schoon en hier wordt ook hard buiten de lijntjes gepoept... 馃槅馃グ

7 maanden geleden

Reactie op Bloemetjesgordijn

Nooit meteen met warm water uitspoelen, dan stollen de eiwitten in de ontla ...
Oh ja goed punt, koud water uitspoelen en dan lauw warm sopje om te weken inderdaad.

7 maanden geleden

Uitspoelen met koud water en gewoon handzeep laten drogen en dan in de wasmand bij het wassen ossengalzeep er op en dan heerlijk nat in de zon. Is de plek echt ernstig dan af en toe extra nat maken.

7 maanden geleden

Een blok ossengalzeep! Ik maak de vlek nat met lauw water, wrijf er flink ossengalzeep overheen, laat het ongeveer 10 minuten intrekken en spoel het daarna uit. Daarna gaat het samen met de rest van de was de machine in en alles gaat er tot nu toe goed uit. Je moet alleen opletten dat je de rompers na het uitspoelen wel nat de wasmachine in gooit. De ossengalzeep dus niet op laten drogen. En als t niet volledig werkt, in de zon leggen inderdaad.

7 maanden geleden

Spuit het vol met shout en laat het liggen tot ik weer moet wassen. Heb 茅茅n witte romper met nog klein beetje verkleuring erin, de rest is schoon geworden. Was op 30掳, kort programma.

7 maanden geleden

Wij wassen het gelijk uit, afwasmiddel erop voor 20 min en daarna in een emmer met vanish. Laten weken en daarna in de wasmachine.

7 maanden geleden

Mocht echt niks meer helpen van alle tips hieronder, dan is er nog Shoot (als die nog niet genoemd is).

7 maanden geleden

Dit is een wondermiddel voor alle vlekken waarvan je denkt dat ze er nooit uitgaan. Ik heb zelfs meerdere keren kleding met schimmelvlekken schoon gekregen! Sowieso eerst een romper met koud water uitspoelen of laten weken in koud water, dan normaal wassen en als dat niet genoeg is, dit middel proberen.

7 maanden geleden

Ik was het eerst uit met koud water. Daarna in een emmer met warm water en soda. Tot nu alles zo goed als eruit gekregen