7 Reacties

2 maanden geleden

Ja! Ik had dit ook met de kleine. Echt 2 weken last gehad van huilerig en krampjes. Meer drinken hadden wij volgens mij niet echt..

2 maanden geleden

Het lijkt mij heel stug dat dat aan het drankje ligt, ik lees namelijk gewoon 'normaal' babygedrag. De eerste maanden schieten ze vaak nog alle kanten op qua ritme en gedragingen, dus zelf zou ik het niet 123 koppelen aan een vaccin/medicijn.

2 maanden geleden

Onze dochter had 2 dagen iets meer kramp en poepte meer. Verder geen verschil gemerkt en slaapt nogsteeds door.

2 maanden geleden

Kan, maar zoals bij baby's, kan van alles de oorzaak zijn. Dat je een fijn ritme had zegt namelijk helemaal niets. De ontwikkelingen gaan zo snel bij een baby dat je nooit echt lang kan spreken van een ritme omdat dat samen met het humeur constant veranderd. Ik zou er dus persoonlijke niet te veel achter zoeken. En denk eerder aan een (ontwikkeling)groei spurt dan aan echte bijwerkingen

2 maanden geleden

Nee, geen heftige vergunningen bijwerkingen opgemerkt. Hooguit wat meer krampen en diaree.

2 maanden geleden

Dit heeft waarschijnlijk niets met het rota drankje te maken.

2 maanden geleden

Afgelopen dinsdag heeft mn 2 maanden oude zoontje her vaccin gehad. Ik weet nu niet of ik er spijt van moet hebben. De bijwerkingen zijn bij ons best heftig: - Koorts al langer dan 24u. 38,4 graden. - Diarree 12 keer afgelopen 24u. - drinkt wel, maar slecht - lacht bijna niet meer - is zo suf en slaperig als maar kan - kreunt ontzettend van de pijn Dit wens ik niemand toe! Straks weer naar de HA voor een check up. Vooral de check op uitdroging is hier belangrijk. Wish us luck!