7 Reacties

16 dagen geleden

Ik had die keus nog niet, dus niet gedaan.. Maar een rota virus is killing dus zou 't gedaan hebben.

16 dagen geleden

Wij wel, toen het nog niet in het pakket zat. Ik vond het een hele geruststelling om het te kunnen doen! Het was een drankje en ging prima. Hoe meer bescherming hoe beter denk ik maar zo.

16 dagen geleden

Wij hebben juist op eigen initiatief en kosten wel het vaccin gegeven. Bij ons zat hij nog niet in het vaccinatieprogramma, maar hebben zelf bij de huisarts gevraagd wat de opties waren. Als er een manier is om de risico's op een ernstige infectie te vermijden, dan maken we daar graag gebruik van.

16 dagen geleden

Onze dochter heeft hem maandag gehad. Meerdere kindjes in onze omgeving zijn in het ziekenhuis belandt met het Rota virus, ze waren zo ziek en dat was zo zielig dat dat voor ons genoeg reden was om hem wel te geven. Onze dochter heeft nergens last van.

16 dagen geleden

Wij hebben het bij ons zoontje ook op eigen initiatief/kosten gedaan om het risico te verkleinen. Makkelijk toe te dienen en geen bijwerkingen ervaren. Zeker nu het vergoed wordt gaan we het weer doen, het feit dat ze het aanbieden geeft aan dat het volgens grootschalig onderzoek veilig en wenselijk is :)

16 dagen geleden

Hi , Vanwege vervelende discussies in het verleden ,hebben wij intern besloten vaccinatie topics niet meer toe te staan op ons forum . Er wordt teveel onjuiste informatie verstrekt , die wij helaas niet kunnen checken .En er is teveel strijd wel of niet vaccineren . Ik zal daarom je topic sluiten . Liefs, Jaleesa|Moderator