14 Reacties

3 jaar geleden

Wij gebruiken op aanraden van de Duitse apotheek nu i.p.v. sab simplex de “Lefax”. Zelfde samenstelling als Sab en werkt heel goed. Makkelijk te doseren doordat het een pompje is. Ben er tevreden over. Espumisan geen ervaring mee.

3 jaar geleden

Wij hadden hetzelfde probleem. Hebben sab simplex via ebay besteld. Duurt wel 2 weken maar hebben het nu wel.

3 jaar geleden

Wij gebruiken deze nu ook omdat de sab simplex niet leverbaar is nu...deze helpt bij onze kleine ook erg goed

3 jaar geleden

Wij hebben nu espumison.. Je werkt met nu met een doseerdop ipv druppels. Vind ik persoonlijk minder fijn. Het middel werkt wel precies hetzelfde naar mijn idee. Ons zoontje heeft er nog veel baat bij.

3 jaar geleden

Ik lees even mee! Heb hem ook binnen gekregen als vervanger. Goede ervaringen met sab simplex maar deze kon ik ook niet.

3 jaar geleden

wij gebruiken deze nu ook, met goed resultaat! fijn om wat ervaringen te zien, want er is inderdaad weinig te vinden over deze vervanger van sab simplex. maar werkzame stof is hetzelfde dus!

3 jaar geleden

Reactie op Ell20

Wij hebben nu espumison.. Je werkt met nu met een doseerdop ipv druppels. V ...
druppels op een klein koffielepertje doen en zo aan baby geven werkt bij ons goed!

3 jaar geleden

Reactie op Soof_34

wij gebruiken deze nu ook, met goed resultaat! fijn om wat ervaringen te zi ...
Wat doen jullie als dosering? Op de bijsluiter staat 25 druppels per keer. Maar is dat na elke voeding of verdeeld over de dag? Wil ook weer geen ‘ overdosis’...

3 jaar geleden

Ik heb deze ook vandaag binnen gekregen, maar weet niet echt wat een goede dosering is... Op de bijsluiter staat 25 druppels per keer. Maar is dat bij elke voeding 25 druppels of verdeeld over de dag 25 druppels? Wil ook weer geen ‘overdosis’... Wat doen jullie?

3 jaar geleden

Ik heb deze ook vandaag binnen gekregen, maar weet niet echt wat een goede ...
Je moet inderdaad bij elke voeding 25 druppels geven. In de bijsluiter staat verder ook dat het absoluut niet schadelijk is, dus al zou je te veel geven kan het geen kwaad

3 jaar geleden

Ik kan inmiddels zeggen dat wij het ook met goede resultaten gebruiken! Ik zag ook op de st josef apotheek site dat sab simplex ook weer te krijgen is.

3 jaar geleden

Reactie op Ell20

Wij hebben nu espumison.. Je werkt met nu met een doseerdop ipv druppels. V ...
Wij hebben hem ook maar wel gewoon met druppels! Als ik hem op zijn kop hou komen er druppels uit. Ik houd dan 25 druppels aan volgens de verpakking!

3 jaar geleden

Hoi, van de week espumisan binnen gekregen, maar ik vroeg me af of iemand ervaring heeft en mij kan adviseren over de volgende dingen: 1. Hoe snel werkt het? (Net gegeven na de voeding, maar de krampjes kwamen eigenlijk net als daarvoor) 2. Geven jullie voor, tijdens of na de bv? Heb je het idee dat t een beter werkt dan ander? Hoor t graag!

3 jaar geleden

Reactie op lbults89

Hoi, van de week espumisan binnen gekregen, maar ik vroeg me af of iemand e ...
Bij ons werkte het meteen, wij geven het voor de voeding, 25 dr zoals de verpakking aangeeft. Tuurlijk blijven er wel iets krampjes maar bij ons aanzienlijk minder!