5 Reacties

14 dagen geleden

Geef je bv? Zo ja, dan kan ze schuimende ontlasting hebben omdat ze meer voormelk binnenkrijgt en in verhouding weinig vettere melk. Wat bij mijn oudste hielp, was voor het aanleggen de voormelk even afkolven, tot er witte melk kwam, en dan aanleggen. Als je geen bv geeft, zou ik het eerlijk gezegd niet weten en misschien even met het cb overleggen.

12 dagen geleden

Reactie op Jane9188

Geef je bv? Zo ja, dan kan ze schuimende ontlasting hebben omdat ze meer vo ...
Dankjewel voor je berichtje! Ze krijgt inderdaad borstvoeding. Zal daar rekening mee houden. Tot nu toe lijkt ze gewone ontlasting te hebben 馃

12 dagen geleden

Is de poep een beetje lichtgroen? Dan krijgt ze waarschijnlijk te veel waterige voormelk binnen. Je zou 1 borst per voeding/ per 3 uur kunnen geven ipv 2 zodat deze echt goed leeg gedronken wordt en ze ook de vette melk binnenkrijgt.

12 dagen geleden

Reactie op Libert茅

Is de poep een beetje lichtgroen? Dan krijgt ze waarschijnlijk te veel wate ...
Soms wel, maar vaak echt geel. Ze krijgt al 1 borst, maar drinkt er niet lang aan en valt weer in slaap. Max een kwartier, vaak nog eerder klaar en dan krijg ik haar met geen mogelijkheid meer wakker. En ik deed inderdaad van de 3u al, dat ze dezelfde borst aangeboden krijgt. Dankjewel voor je berichtje!

12 dagen geleden

Sab simplex / infacol of een ander middel met werkzame stof simeticon is een ontschuimend middel wat ingezet wordt voor darmkrampen. Heb je het idee dat ze er ook last van heeft? Zo niet, zou ik het laten, zo wel dan zou ik dat proberen