5 Reacties

12 dagen geleden

Geen tips, wel herkenning. En voor ons ook lastig want moeten toch een hond uitlaten. Ze krijst gerust een uur wanneer we een grotere wandeling maken. En half slapend werkt hier ook niet want ze wordt wakker en huilt. We hopen snel de maanden door te komen zodat ze kan zitten en ze lekker rond kan kijken..

12 dagen geleden

Ik zou het blijven proberen.. anders raak je idd wel erg beperkt.. En anders even in slaap wiegen op je arm en dan in de wandelbak leggen

12 dagen geleden

Mijn oudste 2 waren ook plakbaby鈥檚. Die gingen lekker in de draagdoek. Oudste wilde door reflux 眉berhaupt niet plat liggen. Met 5-6 maanden in het zitje ging wel goed.

12 dagen geleden

Ja hier ook... nooit slapen in de bak. Doodmoe, hele dag niet geslapen? Ik ga lekker toch niet slapen maar heeeel hard krijsen. Dit werd beter toen ze in de buggy/kinderwagen pasten en helemaal als ze naar voren waren gericht. Maar nog steeds moest ik niet proberen hem in de ligstand te zetten. Draagzak voor wandelen helpt hier wel. Ook dan duurt het even maar dat gaat wel goed. (Let op geen draagdoek maar een stevig ding)

12 dagen geleden

Het kan ook nog komen! Onze meid vond het eerst ook niks, inmiddels (4mnd) ligt ze soms te chillen erin, soms valt ze in slaap en slapend overleggen uit de draagzak gaat meestal goed. Dus geef het tijd en blijf af en toe proberen 鈽猴笍.