12 Reacties
5 jaar geleden
Ja maar zou ze toch knippen. Zodat het stukjes zijn van 1cm. Zelf ik krijg geen hele sliert afgelikt
5 jaar geleden
Ons zoontje is ook bijna 9 maanden en soms geven we ook gewoon hele slierten, maar dan om lekker zelf te doen (lees KLIEDEREN)
Hij vind het heerlijk en erg leuk om zelf te doen.
Je moet geen haast hebben in ieder geval😂
We doen het niet elke keer met spaghetti hoor, soms krijgt hij het ook gewoon fijn gesneden.
Merk sowieso dat hoe vaker je wat grotere stukken geeft hoe beter het gaat, vond het in het begin ook wel een dingetje.
Uiteindelijk scheelt het je weer een hoop pureren! 🙂
5 jaar geleden
Reactie op floorm87
Ik heb altijd geleerd dat als ze het af kunnen happen, ze het kunnen eten.. ...
Ja dat probeer ik wel, ik geef dan echt wat grotere stukken ipv helemaal glad te pureren maar ze kauwt niet en slikt alles gewoon heel door 😅 ik vind dan de volgende dag hele doperwtjes bijvoorbeeld in de luier.
5 jaar geleden
Ons zoontje is ook bijna 9 maanden en soms geven we ook gewoon hele slierte ...
Ja precies dat proberen wij ook in de hoop dat het went maar zijn nu al 3 maanden onderweg met bijvoorbeeld de boterham en ze zuigt het beleg eraf maar echt kauwen en opeten zit er niet in 🙄
5 jaar geleden
Reactie op floorm87
Hahaha heel herkenbaar! Wij vinden bij onze dochter van 3,5 soms ook hele s ...
Haha 😂 en ik maar bang zijn dat ze stikt maar blijkbaar glijdt dat allemaal mooi door 😜
5 jaar geleden
Minn zoontje eet gwn met ons mee met alles spaghettie en zulke dingen knip ik gewoon klein lekker makkelijk en snel.
5 jaar geleden
Mijn dochter krijgt sinds 7 maanden al stukjes spaghetti/pasta. Wel “kapot” gekookt dat het uit elkaar valt in haar mondje haha
5 jaar geleden
Onze 9 maand oude zoon slurpt de slierten zelfs met momenten al gewoon naar binnen. We hebben ze eigenlijk nog nooit kleiner gesneden en altijd zo gegeven (Rapley). Hij neemt vaak een hoopje spaghettislierten vast waardoor het ook makkelijk naar binnen gaat. Al maken we over het algemeen wel vaker penne of spirelli.















