4 Reacties

4 jaar geleden

Hey, Ik zie dat je kindje 6 maanden is? Hier waren het vooral knisperboekjes rond die leeftijd. Ik ben niet zo van het plastic speelgoed en de vele muziekjes. Dus vooral knisperboekjes, en pollepels. Daarnaast vond mijn dochter kranten mega leuk. Beetje scheuren en lawaai maken. Maar grimms heeft heel leuk speelgoed. Van die ballen aan elkaar. Als je iets voor over een tijdje zoekt.. een toren die je kan stapelen en omgooien. Doet het ook altijd goed. Hoop dat je er wat aan hebt..

4 jaar geleden

Veel speelgoed hebben ze nog niet nodig het eerste jaar. Zelf deed ik speelgoed voor iets oudere leeftijd om dan weg te zetten. Na het eerste jaar hebben ze ineens best veel verschillende interesse. En gaat de ontwikkeling ook snel. Of iets van kleding, pyjama, slofjes, slaapzak. dat heb je eerste jaar wel erg veel nodig. Ze zijn er nu nog zo snel uit gegroeid. (Maar dat is geen speelgoed natuurlijk) 😉

4 jaar geleden

Babygym/boog (bijv. van hout) op een speelkleed (evt. combinatie), knisperdoekjes en knisperboekjes (voor later, ze verdwijnen er soms onder😆), gewone stoffen boekjes, stoffen rammelaar met belletje (Dikkie Dik was hier favo), polsrammelaar klittenband, grote knuffel met belletje erin (om om te gooien en voor kiekeboe/verstoppertje) zwart/wit speelgoed voor in het begin (schijnen ze heel leuk te vinden vanwege het contrast), wij hadden een grote kleurige kralenketting met belletjes om over de box te spannen (grijpen en rollen oefenen), de grote bekende gekleurde stapeltoren met ringen van Fischer Price, een stoffen bal, zachte stapelblokken. Maar je kunt natuurlijk ook alvast wat voor later vragen.

4 jaar geleden

Ik ben zelf helemaal verzot van het merk little Dutch! Je hebt er echt hele leuke dingen van! De kleine van mij is rond de kerst 6 maandjes, maar we vragen ook met opzet dingetje voor als die rond de 10 maanden 1 jaar is.