13 Reacties

5 jaar geleden

Ik heb een babycook van beaba. Hier stoom ik eerst alles in en vervolgens pureert hij het! Ik maak voor de hele week en vries het in ijsblokjes in 😊 werkt super hier!

5 jaar geleden

Ik heb een babycook van beaba. Hier stoom ik eerst alles in en vervolgens p ...
Dat heb ik ook gedaan alleen heb geen pureer of staafmixer. Banaan kunje dus niet houden in vriezer..

5 jaar geleden

Ik kook de groente wortel bloemkool broccoli en purreer het daarna met een staafmixer tot een egaal papje en doe het daarna in ijsblokbakjes. Banaan snijd ik eerst fijn en pureer ik daarna nog een keer met de staafmixer dat alle grove stukjes eruit zijn,hier is banaan alleen nog geen succes 😂. Bloemkool wortel en broccoli daarintegen wel 😅. Heb de banaan wel in de vriezer gedaan want ze gaven aan dat dat wel kon als je er babyhapjes van maakt dus ben benieuwd hoe ze eruit komen.

5 jaar geleden

Reactie op Nathalie-27

Ik kook de groente wortel bloemkool broccoli en purreer het daarna met een ...
Banaan wordt bruin als je t ontdooit

5 jaar geleden

Reactie op Snuit

Banaan wordt bruin als je t ontdooit
Klopt, maar je kunt het dan nog wel eten. Ziet er alleen niet zo lekker uit. Ik gebruik de staafmixer. Mijn zoon eet niet volledig vers dus geef ook wel potjes. Die zijn prima hoor. En helemaal glad, dus geen gedoe met stukjes

5 jaar geleden

Ik prakte eerst ook alles, maar dat was inderdaad geen succes! Toen toch maar een staafmixer in huis gehaald haha en kun je alles gewoon makkelijk pureren.

5 jaar geleden

En wat voegen jullie toe om t smeuig te maken

5 jaar geleden

Reactie op Snuit

En wat voegen jullie toe om t smeuig te maken
Kookvocht of opvolgmelk

5 jaar geleden

Doe je verse sinassap in banaan pap en verkleur niet 😜

5 jaar geleden

Reactie op Snuit

En wat voegen jullie toe om t smeuig te maken
Beetje borstvoeding :). En fruit maak ik altijd vers op de dag:). Banaantje prakken is zo gedaan 😊

5 jaar geleden

Appels en peren stomen en pureren en dan invriezen gaat ook heel goed;

5 jaar geleden

Ik pureer alles met de staafmixer. Groente vantevoren koken, zachte fruitsoorten kunnen er zo in. Alleen met appel ben ik er nog niet helemaal achter hoe ik dat het beste kan doen. Ik denk inderdaad eventjes voor koken en dan in de blender. Een goed rijpe peer lukt zo ook wel. Invriezen gaat met peer ook goed. Net als mango. Olvarit geef ik eigenlijk nog niet, want zoveel eet ze nog niet. Maar ik vind zelf de smaken totaal anders dan dat je het vers maakt. Op zich vind ik het prima voor als ik een keer wegga ofzo, het is in principe wel gewoon goede voeding.

5 jaar geleden

Reactie op Snuit

En wat voegen jullie toe om t smeuig te maken
Kookvocht bij de groente en bij het fruit is het niet nodig, want dat is vochtig genoeg.