9 Reacties

3 jaar geleden

Past op alle Tripp Trapp stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003

3 jaar geleden

En dit: U kunt zulke stoelen herkennen aan serienummers beginnend met een 3 of hoger. Het serienummer en de productiedatum staan op de onderkant van de stoel gedrukt.

3 jaar geleden

Ik heb mijne bestelt via facebook, de pagina heet Refurbished tripp Trapp stoelen. Zij kan je ook adviseren welk model je moet hebben. Ik heb voor 150 euro een stoel compleet met babyset (geen Newborn)

3 jaar geleden

Reactie op Ka Rin

En dit: U kunt zulke stoelen herkennen aan serienummers beginnend met een ...
Dank je!

3 jaar geleden

Reactie op jennk

Ik heb mijne bestelt via facebook, de pagina heet Refurbished tripp Trapp s ...
Top! Ga kijken!

3 jaar geleden

Wij hebben via marktplaats toen ook iemand gevonden die de stoelen opknapt..100 euro en ziet er dan als nieuw uit met kleur naar keuze. Moet je vast kunnen vinden als je gewoon op stokke zoekt. Vaak gratis verzenden ook :) heb daarnaast een newborn set met geluk voor 35 via marktplaats gevonden en babyset voor 22.50 allebei zo goed als nieuw dus gewoon goed in de gaten houden! Ik kijk dagelijks marktplaats in de buurt of bij mijn ouders in de buurt haha scheelt vaak een hoop :)

3 jaar geleden

https://www.vanastenbabysuperstore.nl/kinderstoel-alpha-grey-bouncer-hearts?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y8uUb2Otp79gDM07c-0ttpnhwwmz_nbjcCa0_M4GwLp3H5t3R7tLDEaAn__EALw_wcB Misschien een tip. Wij hebben deze stoel omdat we de stokke te duur vonden en we wilden ook graag een newborn set erop. Dat kan dus ook bij deze. Je betaald voor deze stoel nieuw, bijna evenveel als voor een tweedehands stokke. En hij is praktisch hetzelfde!

3 jaar geleden

Hier moet je naar kijken. Onze stokke komt van marktplaats zijn we zelf aan het lakken in de kleuren die we willen. Ziet er nu als nieuw uit ondanks dat de stoel bijna 17 jaar is. Gekocht voor €30 later als het nodig is kopen we een nieuwe tenzij deze gewoon goed blijft. Heel stevig. New born set ook van marktplaats.