Suikerwater

Zonnetje91
5 dagen geleden
Volgen
Ons zoontje wordt morgen geopereerd, en mag na smorgens 5 uur geen flesje meer. Dit wordt een drama, en het ziekenhuis heeft gezegd dat we suikerwater mogen geven.. alleen is dit nergens te vinden. Ben bij de apotheek geweest en bij de drogist en kan het nergens vinden.. weet iemand of je dit zelf kan maken? Of iemand een andere tip wat je mag geven?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
7 reacties
IlseSue
5 dagen geleden
Ik zou het ziekenhuis even bellen om na te vragen wat ze precies bedoelen. Vermoedelijk kun je het gewoon zelf maken, maar verhoudingen lijken mij wel belangrijk.
  • Rapporteren
Šelina
5 dagen geleden
In het ziekenhuis hebben ze cupjes met suikerwater. Wij hadden het van hen meegekregen.
  • Rapporteren
MariaB
5 dagen geleden
Wij hadden flesjes opgestuurd gekregen van Nutricia. Maar je kan t prima zelf maken met warm water en een lepeltje suiker oplossen. T gaat puur om de smaak voor je kindje. Succes met het nuchter zijn van je kindje. Bij ons was het een drama helaas..😳
  • Rapporteren
Suuz3
5 dagen geleden
Ik werk in het kinderziekenhuis. Daar mogen de kinderen ipv suikerwater ook heldere aanmaaklimo (dus geen diksap). Ik zou ook echt aanraden om dat te doen, want door de suiker die ze binnenkrijgen hebben ze minder honger dan wanneer ze helemaal nuchter zijn. Let wel op dat het geen suikervrije limo is en het moet echt absoluut helder zijn (bv. Karvan Cevitam). Veel succes met de operatie morgen!
  • Rapporteren
Zonnetje91
4 dagen geleden
Reactie op Suuz3
Hoe ging de operatie?
De operatie is goed gegaan , hij is nu onder controle en ik mag vannacht ook blijven slapen, morgenvroeg gaan ze controle's doen en als alles goed is mogen we morgen naar huis
  • Rapporteren