5 Reacties

2 jaar geleden

Ja zeker! Daar kunnen ze echt wel even last van hebben hoor. Hier hielp een kinderparacetomal voor het slapen gaan. Beterschap voor de kleine! 🤗

2 jaar geleden

Reactie op Prana

Ja zeker! Daar kunnen ze echt wel even last van hebben hoor. Hier hielp een ...
Mag dat wel steeds, zn paracetemol? Ik twijfel daar aan, paar dagen geleden had hij oorpijn, 3 dagen para gegeven. Vind het lastig om dat iedere dag te geven.. K ben zelf ook niet zo van de medicijnen elke keer.

2 jaar geleden

Hier ook weer stuk of wat tegelijk. Wil liever ook niet steeds paracetamol geven, maar aan andere kant... Niet slapen en huilen is ook niks. Dus vannacht toch maar weer gedaan.

2 jaar geleden

Onze zoon wil vooral bij mama hangen snachts als er weer een tand doorkomt... maar als ik al 3x geprobeerd heb hem na een half uur (slapend op mij) weg te leggen en hij begint te huilen dan pas gaf ik een paracetamol.

2 jaar geleden

Reactie op danniee

Mag dat wel steeds, zn paracetemol? Ik twijfel daar aan, paar dagen geleden ...
Ai, ja dat is een lastige afweging. Ik heb het hier gelukkig nog nooit heel lang achter elkaar hoeven geven. En ik geef het ook alleen als het echt nodig is. Maar als mijn kleintje niet kan slapen door de pijn dan krijgt ze uiteindelijk toch wel een paracetamol. Anders is ze de dag erna ook gelijk slecht te pas. Je zou ook eerst nog Dentinox of Chamodent kunnen proberen. Wellicht helpt dat ook voldoende en kun je de paracetamol weg laten.