11 Reacties

10 maanden geleden

Ik zou zelf naar de winkel gaan en daar passen. Zo kun je ook zien hoe erop gelopen wordt. Dan kun je altijd nog online bestellen als ze het motief niet hebben.

10 maanden geleden

Absoluut! Vorig jaar droeg mijn zoon maat 22 maat teva’s maat 19 Dit jaar zit hij in 24 maar draagt maat 22/23 van Teva

10 maanden geleden

Toevallig vandaag gehaald😅mijn zoontje heeft maat 23 en draagt 22/23 teva sandalen nu. Past mooi en heeft ook nog wat ruimte voor groeien

10 maanden geleden

Zoontje heeft maat 22 en past teva maat 21. Ik had eerst 22/23 gekocht maar die waren veel te groot!

10 maanden geleden

Zover ik me kan herinneren had ik vroeger teva s maat 34 terwijl ik ze nog makkelijker droeg met maat 37

10 maanden geleden

Staan er cm bij? Je kan het voetje opmeten en er dan 10-12 mm bij op tellen. Dan heb je de juiste maat. Dat is ongeveer een wijsvingerdikte aan ruimte.

10 maanden geleden

Tip: koop voor een kind nooit schoenen online. De ontwikkeling van de voet is zo kwetsbaar en zo belangrijk, zoek een winkel waar ze je van goed (!) advies voorzien. De lengte kan kloppen, maar of de breedte ook klopt, of de voet goed afwikkelt, etc etc, dat kan je alleen maar zien met passen.. Als je ze ergens in de aanbieding vindt of ze hebben in de winkel niet de kleur die jij wil, bestel dan online, maar ga altijd passen bij een gedegen winkel waar ze je van gedegen advies voorzien..

10 maanden geleden

Geen ervaring bij kinderen, maar ik heb zelf inderdaad 1 of 2 maten kleiner. Maar ik ben het wel met Kikitn eens dat je ze misschien beter kunt gaan passen. Sandalen zijn al niet het beste voor kindervoeten, dan wil je wel zeker weten dat ze goed passen en je kindje er goed op loopt.

10 maanden geleden

Reactie op KikiTN

Tip: koop voor een kind nooit schoenen online. De ontwikkeling van de voet ...
Mee eens. Alleen bij Teva sandalen niet. Die zijn zo flexibel dat ze goed af kunnen wikkelen. Zijn goed af te stellen ook op de bredere en smallere voet. En worden aangeraden t.o.v. andere sandalen. On topic, ze vallen groot. Ze gaan per twee maten en de grootste maat is dan nog ruim. Dus stel je hebt 24-25, dan vallen ze als 25,5 maar je kindje kan er met ruime 24 ook in. Met een kleine 24 passen ze vaak nog in 22-23.

10 maanden geleden

Ik heb vandaag teva sandalen gekocht en je kan ze helemaal stellen! Met in de winkel meten kwamen zn voetjes uit op een kleine 25, maatje 25 gekocht en zit goed tot ruim. Prima! Heel blij mee.

10 maanden geleden

Ja, voor m'n dochter bij de schoenenwinkel maat 22 schoenen gekocht. Sandalen daar gepast in maat 21. Deze heb ik uiteindelijk online besteld. Maar de maat kleiner zit echt ruim zat! En het was dus ook het advies van de professional.