3 Reacties

2 maanden geleden

Misschien ligt het aan mij maar ik vind die hoeveelheid vast voedsel al heel wat op die leeftijd. Hier begonnen ze rond de leeftijd van 1,5 jaar pas echt zulke hoeveelheden of meer te eten overdag. Wat betreft de melk, misschien kun je overdag nog een extra flesje inpassen. Rond de 1 jaar heb je zo'n slaapregressie, veel kinderen slapen rond die leeftijd slechter en komen vaker voor voedingen of troost. Mijn kinderen lieten na die fase uit zichzelf 1 of meerdere nachtvoedingen vallen. Mijn oudste de fles, mijn jongste borstvoeding.

2 maanden geleden

Reactie op Sevyfay

Misschien ligt het aan mij maar ik vind die hoeveelheid vast voedsel al hee ...
Ik vind het vaste eten ook voor mijn idee heel goed, echter krijg ik enorm veel commentaar van het consultatiebureau dat ze te weinig vast voedsel eet en te veel melk krijgt. Maar ze wilt echt gewoon niet meer als ze aangeeft niks meer te willen push ik haar ook niet. Ze heeft in 11,5 maand tijd misschien iets van 5/6 keer doorgeslapen voor de rest altijd voor een voeding. Tot 8 maanden bv gegeven en toen kwam ze 3 keer dus nu 1 keer scheelt al een hoop maar normale nachten zouden nu wel fijn zijn.

2 maanden geleden

Ze eet trouwens ook alleen gepureerd eten, alles wat stukjes heeft spuugt ze uit of gaat ze enorm kokhalzen en eet dan de hele dag niks meer. Vandaar ook naar een diëtiste om te kijken wat we ermee kunnen.