9 Reacties

10 maanden geleden

Wat bij ons goed hielp was probiotica van orthiflor! Kun je door de fles doen.

10 maanden geleden

Reactie op Marrrrx

Wat bij ons goed hielp was probiotica van orthiflor! Kun je door de fles do ...
Hier ook goeie ervaringen daarmee!

10 maanden geleden

Reflux matras of even de matras een beetje zo zetten dat het hoofdje hoger ligt. Een handdoek eronder bijv

10 maanden geleden

Onze dochter nu bijna een week oud en heeft dit sinds gisterennacht ook. Ik lees graag mee!

10 maanden geleden

Maakt het verschil als ze op je ligt? Dus haar buikje op jouw buik. Verder vrees ik, met alles wat je al probeert; uitzingen. Zoals je het beschrijft klinkt het overigens niet per se als krampen. Dus wellicht helpt het niet omdat het niet de kraampjes zijn? Als laatste, probeer sommige dingen wat langer vol te houden. Ze is pas 2 weken, dus of ze bijvoorbeeld inbakeren echt vreselijk vindt kun je nu niet zeggen. Ze kent het niet en protesteert.

10 maanden geleden

We hebben haar matrasje iets hoger gezet bovenin, en lager omhoog gehouden na het drinken. Ook tijdens drinken af en toe gestopt zodat het een beetje zakt en vannacht ging erg goed! Geen krampjes gehad, misschien tips voor jou ook om tijdens de fles af en toe echt even te stoppen

10 maanden geleden

Hoe is het nu? Heb je wat extra tips geprobeerd?

9 maanden geleden

Sorry ik kreeg geen melding dat er was gereageerd. Alles geprobeerd maar niets lijkt specifiek te werken. Vaak een kwestie van over laten gaan. Wel nu vaker over dag dan snachts. Desondanks vaak bij een voeding een periode van 2 uur voor ze in slaap kan vallen ivm buikpijn of gewoon niet kunnen slapen. Maar dat gaat soms iets beter. Ze is nu bijna 6 weken dus de piek is in zicht. Vergeleken met mijn eerste baby mag ik niet klagen maar ben toch blij als ze ong 3 mnd is en het rustiger word.

9 maanden geleden

Wij hebben dit probleem ook ze is nu bijna 2 weken oud. We wisten ook niet wat we moesten toch maar een speen gegeven wat wel liever niet wilde ivm borstvoeding. Maar de bibs spenen zijn hier prima voor in de vorm van een tepel. De eerste dagen hielp het maar zien toch wel dat ze nu zelfs met speen het niet uithoud en dan helpt hier alleen troosten en haar buikje masseren. We hebben ook een kipkep nog maar 1 x geprobeerd maar werkte toen niet. We gaan dit nog vaker proberen zien of het dan wel helpt.