8 Reacties

3 jaar geleden
Ik deed in het begin olie bij de voeding maar m'n zoontje keek dan heel vies. Heb het zelf even geproefd maar gatver wat is het dan smerig haha. Klontje boter of kookvocht is dan beter

3 jaar geleden
Ik heb in de vriezer de ingrediënten gepureerd en in ijsblokbakjes gedaan, daarna in zakjes. Ik heb zoete aardappel, gewone aardappel, rijst en pasta en iets daarvan combineer ik dan vaak met 2, soms 3 soorten groente en dan een klein deel gebakken kip of kabeljauw, ook allemaal gepureerd en in ijsblokbakjes gedaan. Zo kun je heel makkelijk elke keer verschillende combinaties maken.


3 jaar geleden
Couscous is heel makkelijk te maken, een handige variatie op aardappels of rijst vond ik altijd. Parelcouscous kan ook, maar de “gewone” is sowieso handig en kun je ook heel goed door gepureerde groente mixen / roeren.
En ik deed altijd een klontje margarine (Bona) door het hapje zodra het opgewarmd was.

3 jaar geleden
Reactie op Nitij
Doe hier precies hetzelfde als jullie. Dat kost 1x in de week een uurtje ti ...
Ik heb in 2 dagen alle ingrediënten gekookt/gebakken en genoeg voorraad gemaakt voor ongeveer 2 maanden. Ik hoef dus alleen nog maar elke dag de fruithap te maken, de rest voor de warme hap haal ik ‘s avonds uit de vriezer en laat ik in de koelkast ontdooien.