8 Reacties

3 jaar geleden

Ik deed in het begin olie bij de voeding maar m'n zoontje keek dan heel vies. Heb het zelf even geproefd maar gatver wat is het dan smerig haha. Klontje boter of kookvocht is dan beter

3 jaar geleden

Ik heb in de vriezer de ingrediënten gepureerd en in ijsblokbakjes gedaan, daarna in zakjes. Ik heb zoete aardappel, gewone aardappel, rijst en pasta en iets daarvan combineer ik dan vaak met 2, soms 3 soorten groente en dan een klein deel gebakken kip of kabeljauw, ook allemaal gepureerd en in ijsblokbakjes gedaan. Zo kun je heel makkelijk elke keer verschillende combinaties maken.

3 jaar geleden

Reactie op Lauvrs

Ik heb in de vriezer de ingrediënten gepureerd en in ijsblokbakjes gedaan, ...
Dit is exact wat ik doe 😊 En heb een 2 in 1 stomer en blender. Ik maak op een dag iets van 5 verschillende ingrediënten en die vries ik in.

3 jaar geleden

Reactie op Chislev

Dit is exact wat ik doe 😊 En heb een 2 in 1 stomer en blender. Ik maak op ...
Doe hier precies hetzelfde als jullie. Dat kost 1x in de week een uurtje tijd, maar zo fijn om doordeweeks snel wat vers uit de vriezer te kunnen pakken 😁

3 jaar geleden

Couscous is heel makkelijk te maken, een handige variatie op aardappels of rijst vond ik altijd. Parelcouscous kan ook, maar de “gewone” is sowieso handig en kun je ook heel goed door gepureerde groente mixen / roeren. En ik deed altijd een klontje margarine (Bona) door het hapje zodra het opgewarmd was.

3 jaar geleden

Reactie op Nitij

Doe hier precies hetzelfde als jullie. Dat kost 1x in de week een uurtje ti ...
Ik heb in 2 dagen alle ingrediënten gekookt/gebakken en genoeg voorraad gemaakt voor ongeveer 2 maanden. Ik hoef dus alleen nog maar elke dag de fruithap te maken, de rest voor de warme hap haal ik ‘s avonds uit de vriezer en laat ik in de koelkast ontdooien.

3 jaar geleden

Wat voor ijsblok bakjes gebruiken jullie? Gewone of met deksel?