5 Reacties

één dag geleden

Kan hij hem niet zelf in doen? Wij hebben een glow in de dark. Onze zoon van 8 maanden slaapt meestal zonder, maar zeker overdag stopt hij zelf z'n speen als hij em ziet.

één dag geleden

Nog een opmerking, bij onze oudste zoon had tussen 3 en 10 maanden ook alleen een speen in nood en is daatna door ziekte ook blijven hangen en er niet vanaf gekomen. Uiteindelijk met 2 jaar en 4 maanden gestopt.

één dag geleden

Reactie op roosjaaa

Kan hij hem niet zelf in doen? Wij hebben een glow in de dark. Onze zoon va ...
Dat kon hij eerder wel. Denk dat we toen inderdaad nog glow on de dank hadden. Maargoed, dan moet ik er alsnog uit om de speen de 1x keer te geven in de nacht. En ben eerlijk dat ik liever heb dat hij van de speen afgaat.

één dag geleden

Reactie op Mama-1994

Dat kon hij eerder wel. Denk dat we toen inderdaad nog glow on de dank hadd ...
Ahhh snap ik! Hopelijk krijg je goede tips!

één dag geleden

Ik volg. Ons kindje wordt intussen zo'n 5x wakker tussen 19 en 07 voor Speen. Ze slaapt helaas niet zonder. Ze kan 'm zelf bedienen, maar smachta lukt dit haar niet. Is hald slapend pm zich heen aan t maaien. Zelfs aangeven in d'r hand is onmogelijk Overdag of voor t slapen kan ze hem perfect bedienen. Herft mcoverigens echt alleen in bed. Glow in the dark helpt hier dus ook niet. Ze is gewoon met ogen dicht aan t wa heen tot hij in d'r mond komt Zie enorm op tegen de dagen en nachten zonder - maar dit si ook moeilijk.