6 Reacties

3 jaar geleden

ui werkt idd erg goed. heb je zo'n neuspeer? die kun je bij de drogist kopen en dan kun je de snotjes uit haar neus zuigen.. ik deed dat bij mijn zoon altijd en dan daarna neusspray voor baby's. ik had wel het idee dat dat soms wat hielp.

3 jaar geleden

ui werkt idd erg goed. heb je zo'n neuspeer? die kun je bij de drogist kope ...
Zn neuspeer heb ik liggen ja wou het al gaan proberen en top dat een ui werkt ik ga het echt proberen馃

3 jaar geleden

Er is ook neusspray zoutoplossing voor baby's. Kun je krijgen bij de Kruidvat.

3 jaar geleden

Bedje omhoog zetten .. neus spray / druppels / peertje voor snotjes weg te halen en inderdaad ui op de kamer / douche heel heet zetten en dan in badkamer gaan zitten voor de stoom ?! Dat zijn beetje de dingetjes die je kan proberen had hier ook een meisje van 4 weekjes toen die ook verkouden was en toen waren dit de adviezen die ik kreeg en ook gedaan heb鈽猴笍

3 jaar geleden

Boeken onder de poten van het bed aan de hoofdkant. Stomen in de badkamer. Heet water aan zetten, deur dicht en daar zitten. Ik legde altijd het matras van de box op de grond zodat we er comfortabel zaten en boekje voorlezen. Neusspray met zoutoplossing en dan even halfuurtje om hoog houden, zodat het eruit loopt. Neus peer (niet te vaak), uit open snijden (stinkt enorm helaas), warm aankleden maar wel af en toe een frisse neus halen buiten!

3 jaar geleden

Ik gebruik zoutoplossing voor mijn zoontje en zuig het er daarna uit met de aspirator. Top ding! Zowel slijm als harde stukjes snot zijn makkelijk te verwijderen.