7 Reacties

2 jaar geleden

Sab simplex is hier the key

2 jaar geleden

Sab simplex en speciale voeding voor krampjes ( als je flesvoeding geeft) kipkep pittezak.

2 jaar geleden

Darmkrampdruppeltjes van Kruidvat eigen merk en de Kipkep Woller

2 jaar geleden

Hier werken de cinababy druppels van VSM goed!

2 jaar geleden

Wij hadden darmkrampdruppeltjes van Kruidvat eigen merk. Zelfs als infacol, maar dan helft van het geld. Dat zorgde voor minder heftige krampjes. En verder: Over z'n buikje wrijven met de klok mee. Met de beentjes in de lucht fietsen zodat de scheetjes loskomen. Warm pittenzakje. Met z'n buikje tegen jouw buik aan in je arm houden en door de kamer lopen. Tsja, die krampjes zijn sneu en je probeert van alles. En dan opeens zijn ze op een dag ook weer over 🤷🏼‍♀️ Dat moment komt echt 👍🏻

2 jaar geleden

Reactie op Mjk86

Wij hadden darmkrampdruppeltjes van Kruidvat eigen merk. Zelfs als infacol, ...
Dit en wij houden een elektrische tandenborstel tegen haar buikje.. De vibraties verzachten en door 't monotone geluid kalmeerde ze en valt ze vaak in slaap.. Tja haha gek misschien maar je doet soms gekke dingen als ouder 😂.. Succes!

2 jaar geleden

Wij gebruiken sinds 2 dagen Sab-simplex (te koop bij bol.com onder andere) en we merken echt verschil. Hiervoor Infacol gebruikt en dat verlichtte wel iets maar niet zoals we nu zien. Ondanks dat het dezelfde werkzame stof heeft (Simeticon), heeft sab-simplex een andere samenstelling. Wij hebben een hele tevreden baby nu. Daarnaast hebben wij Kruidvat A.R. flesvoeding. Verder: - tegendruk geven als hij met de benen gaat overstrekken. - in de armen nemen alsof je borstvoeding gaat geven aan de linkerborst, een armpje onder jouw arm door zodat je kindje goed op de zij ligt in jouw arm, baby's buik tegen jouw buik aan en dan de beentjes met de klok meedraaien. Mijn moeder deed dit bij onze zoon en het hielp vrijwel direct. Als ze op de linkerzij liggen, liggen ze met de darmen mee zeg maar en kunnen de krampen makkelijker passeren (bij bijvoorbeeld een darmonderzoek moeten mensen ook 9 van de 10 keer op hun linkerzij gaan liggen). - Kipkep pittenzak - je hoofd rustig proberen te houden en bedenken dat het (ooit) overgaat. Heeft bij mij ff geduurt voordat ik zo kon denken maar komt echt goed. En als het te veel wordt, vraag of iemand kan helpen zodat jij je ff terug kan trekken uit de situatie.