7 Reacties

één maand geleden

Ja, veilig… maar hij is pas 1 en 10-11 kilo…

VRIEND

één maand geleden

Wij hebben boven een klemhekje. Niet direct boven aan de trap maar op de gang tussen haar kamer en het trappenhuis. Ik vind het zo veilig. Direct oven aan trap zou ik minder fijn vinden. Klem hekjes hebben namelijk ook een klei drempeltje en bij trap zou ik bang zijn voor struikelen.

één maand geleden

Wij hebben van Safety 1st een klemhekje boven aan de trap, ik wilde niet boren in onze eiken houten trap. Deze zit er nu al vier jaar en werkt prima. Is nog nooit los geschoten. Het enige nadeel is een opstaand randje aan de onderkant maar daar is bij ons iedereeen aan gewend. M'n dochter van twee mag sowieso niet zelf de trap af dus we zijn er bij om haar te helpen. Onze zoon van 4 stapt er zo overheen.

één maand geleden

AD safety hier ook opstaand randje aan onderkant. Moet zeggen wij hebben em pas dus ik moet nog wel even wennen 😅 Maar verder stevig ding!

één maand geleden

Bij ons verschuift ie wel een beetje. Hebben hem op een plek waar het niet uitmaakt (meer voor handigheid dan voor veiligheid)

één maand geleden

Wij hebben ook een klem hekje, zowel boven als beneden. Ik duw er zelf regelmatig hard tegen en zodra er enige beweging in zit draai ik hem weer stevig aan. Onze 2 jarige stormt er soms echt hard tegenaan maar hij blijft prima zitten.

één maand geleden

Het advies is om bovenaan de trap geen klemhekje te gebruiken, je wilt niet struikelen over dat drempeltje en (samen) vallen. Uiteindelijk ben ik voor overal geboorde hekjes gegaan.