14 Reacties

één jaar geleden

Ik woon in turkije omgeving antalya en en ben ontsnapt naar Nederland. 🤣 Maand juli /augustus is extreem heet en ik moest er niettttt aan denken met mijn baby deze hitte door te gaan.

één jaar geleden

Ik zou rond september of later zelfs gaan ivm de hitte. Baby niet laten zwemmen. Ik zou gaan voor een all inclusive hotel. Kinderwagen mee, baby lekker daarin slapen. Ik merkte zelf op vakantie dat ze meer slapen. Qua vlucht kan het echt alle kanten op gaan..

één jaar geleden

Mijn baby is net 11 weken oud, en we zijn gisteren avond aangekomen in Antalya. Dus even afwachten wat het gaat geven en/of wat we kunnen doen… 🙈 We wonen zelf in Dubai, dus ook al is het hier heet, het blijft frisser dan in Dubai… 🤣 Altijd goed insmeren, op de piekuren van de warmte van de dag binnenblijven, en wanneer baby mee buiten is, schaduw zoeken (of airco, maar van de airco in Turkije wordt je meteen ziek, heb ik de indruk 🙈), en inderdaad nog niet laten zwemmen. Wat het vliegen betreft, mijn dochtertje heeft voor de eerste keer gevlogen, wanneer ze 3 weken oud was… was een vlucht van 7 uur, ze was heel rustig en heeft dan letterlijk heel de tijd geslapen. 3 dagen geleden vanuit Dubai naar Istanbul (4u30) gevlogen en ook heel de tijd geslapen… Maar gisteren liep het mis van Istanbul naar Antalya (1u), heel de vlucht lang zitten huilen en schreeuwen (wat een stress)… dus zoals hier al gezegd werd, het kan alle kanten op gaan… 🙏🏽

één jaar geleden

Family eco club in Side, een mega aanrader! In Mei geweest en gaan zeker nog eens terug

één jaar geleden

Reactie op RGNL

Ik woon in turkije omgeving antalya en en ben ontsnapt naar Nederland. 🤣 M ...
Ja snap ik. Maar binnen met airco zal geen probleem zijn zodat ze andere ouderen kids kunnen vermaken en all inclusief ook geen stress over eten.alleen het in auto stappen in avond sowieso blijven we ik hotel en overal is airco.luchthaven en hotel.vliegtuig

één jaar geleden

Een update… Zowel de baby als ik zijn ziek geworden, nu in Antalya… Van de airco? Van de warmte? Iets anders? Ik weet het niet. Koorts, veel slapen, weinig drinken, meteen overgeven na het drinken. Zoals ik eerder al zei, heb ik het gevoel dat de airco’s in Turkije veel te “hard” zijn, ondanks op heel laag te zetten… en misschien worden ze te weinig of niet deftig proper gemaakt? In Dubai veel warmer, en nooit dit probleem gehad, aangezien de airco’s daar heel zacht zijn en je zelfs de warmte binnen niet voelt en al zeker de airco’s niet voelt. Nu zit ik hier te huilen, om haar en om mezelf, en heb ik zo veel spijt dat ik haar dit heb aangedaan… aangezien ze nog te klein is. Pas gewoon op, aub!

één jaar geleden

Reactie op kiki12345

Ja snap ik. Maar binnen met airco zal geen probleem zijn zodat ze andere ou ...
Maar waarom zou je dan helemaal die kant op gaan als je toch binnen blijft? 🤣 all inclusive lijkt me echt de horror. Zoveel mensen die ziek worden van het eten in dat soort ‘oorden’.

één jaar geleden

Reactie op Eyla

Een update… Zowel de baby als ik zijn ziek geworden, nu in Antalya… Van de ...
Ik word sowieso doodziek van de airco, overal. Maar idd in turkije staat ie op 16 graden ofzo en als je dan van 35 daar in en uit loopt...... Maar je kunt ook gewoon een virusje hebben he?

één jaar geleden

Reactie op Eyla

Een update… Zowel de baby als ik zijn ziek geworden, nu in Antalya… Van de ...
Aahh ik hoop dat jullie snel opknappen. Niet schuldig voelen, we kunnen overal ziek worden. Je andere kinderen zijn vast heel blij dat ze op vakantie zijn. Hopelijk gaat het snel beter en kan je nog een beetje genieten.

één jaar geleden

Reactie op Eyla

Een update… Zowel de baby als ik zijn ziek geworden, nu in Antalya… Van de ...
Bedankt soni Ik wilde meer voor me ander Elisa gaan zodat ze veel kunnen zwemmen en ik ben al blij als ik met de baby in hotel blijf dan kan papa zwemmen en af en toe ik.

één jaar geleden

Maar waarom zou je dan helemaal die kant op gaan als je toch binnen blijft? ...
Omdat ik voor me andere kids ook aan dacht zodat ze ook even weg kunnen.

één jaar geleden

Kinderen vinden vakantie meestal sowieso wel leuk, dus ik zou overwegen om een andere plek dan Turkije te kiezen. Misschien dit jaar wat dichter bij huis en dan een keer in voor- of najaar naar Turkije als het niet zo heet is?

één jaar geleden

Ik ben momenteel in Antalya met mijn 2.5 jarige dochter. Vandaag heetst van de dag naar de zee geweest, lekker in de schaduw en telkens afkoelen in het water. Ik kom hier zelf ook al sinds 0 elke zomer (vroeger de hele school vakanties). Warmte voor mij dus geen reden het niet te doen. Ik zou wel zeker in Antalya een hotel boeken. Side, Alanya, manavgat etc is allemaal weer busreis na je vlucht. Terwijl de strip op Lara Antalya, 15min van het vliegveld af ligt. Maakt de reis met 5 aangenamer natuurlijk aangezien het al een heel gedoe is tegenwoordig op vliegvelden. Wij zaten 3 uur vast in het vliegtuig voor opstijgen in Düsseldorf door bagagepersoneel te kort en ook hier 2 uur gewacht. En over airco s in Turkije.. mensen zijn geneigd deze veeel te laag te zetten, wij hebben hem nooit onder de 24 graden. En dochtertje ligt te slapen met slaapzak zonder mouwtjes aan. Alles onder de 24 graden is veel te koud. Dit is ook niet te vergelijken met 24 graden buiten met een zonnetje erbij. Maar ik zeg doen, heerlijk laten verwennen! En als je de zee in gaat met kids, vooral sochtends, smiddags worden de golven wat wild.

één jaar geleden

Reactie op JannekeJen

Kinderen vinden vakantie meestal sowieso wel leuk, dus ik zou overwegen om ...
Ja dat is ook goed idee was al aan het denken erover idd najaar