6 Reacties

2 maanden geleden

Luiers! Ik vond luiers in het buitenland een ramp😂, ik had verder de easywalker miley gekocht (buggy) echt een topper. Mag die vanaf 6 maanden in. Grote hydrofiele doeken (vaak vinden ze het tovh lekker iets over hun heen te hebben met slapen) , dunne slaapzak. Verder gewoon de normale dingen denk ik! Veel plezier!

2 maanden geleden

Slaapzakje, luiers kun je daar ook kopen hebben ze ook alle merken zoals pampers. Genoeg kleertjes, luierdoeken. Mini Zwitsal of van die vulbare dingen. Wij hebben buggy van maxicosi green pebble heel handig compact en ligt kan als handbagage mee.

2 maanden geleden

Wij hebben alles zelf meegebracht. Dus genoeg luiers, eigen hapjes, eigen snacks. Ze hebben ook van alles daar. Maar vond het niet fijn om op zoek te moeten. Wij hebben de Easywalker Jackey XL gekocht en die gebruiken we thuis ook.

2 maanden geleden

Speelkleed hadden wij mee en hebben we elke dag gebruikt op het balkon tijdens het ontbijt, tweedehands mutsy buggy (vakantiebuggy, luiers zijn in Turkije veel goedkoper dus juist daar gekocht, billendoekjes wel mee(konden geen waterwipes vinden behalve hele dure), draagzak ook voor in het vliegtuig,knijpers om poepkleding op te kunnen hangen/schaduwdoek te maken etc

2 maanden geleden

Hoi! Toen onze dochter 6 maanden was zijn we ook in Turkije geweest! Het is een hele lijst maar dit hadden we allemaal mee🙈 Luiers, zwemluiers, hapjes, lepels, slaapzakje, billendoekjes, luierzakjes, badcapes, shampoo, zonnebrandcrème voor baby's, hoedjes, zonnebril, speenkoord, klamboe voor om de buggy, we hebben een buggy van de prenatal gekocht, een hele simpele wat makkelijk in en uitklapbaar is. Knuffels, speentjes, spuugdoekjes, slabbetjes... Dekentjes, hydrofiele doeken. Verschillende soorten speelgoed, wat ons dochtertje op dat moment leuk vond, een zwembad band kon ze lekker op drijven. Ipad ook mee voor op de kamer af en toe Bumba te kijken 😂Jeetje wat veel als het zo uit typ 😂 qua kleding hadden wij echt vanalles mee. Overdag was het in een romper prima maar savonds koelde het erg af (midden/ eind mei waren wij in Turkije). Dus savonds had ze gewoon een romper, lange mouwen truitje en lange broek aan met sokjes en soms zelfs een dekentje erover! Ik ben vast en zeker nog iets vergeten maar hoop dat er iets tussen zit waar je wat aan hebt. En vooral genieten ❤️

één maand geleden

Hoe zit dat met vaccinaties? Wij hebben ook een reis geboekt naar turkije maar ik las dat je de dtp en hebA moet hebben. Maar pas bij de 3e prik dtp ben je beschermd..