6 Reacties

2 jaar geleden

Haha ik lees graag mee. Kleine meid van 14 maanden en ze vind der flesjes melk nog heerlijk. Heb je al warme melk geprobeerd?

2 jaar geleden

Je kunt het ook mengen een periode. Dus eerst bijv 150+5 en 33ml halfvolle melk bij elkaar, dan na een tijdje 120+4 en 66 etc.

2 jaar geleden

Ik lees graag mee voor tips want mijn zoontje is bijna 14 maanden en krijgt ook iedere ochtend en avond 180+6. Hij wilt nog steeds de fles..

2 jaar geleden

Wij mengden kv met gewone melk. Steeds meer gewone melk en toen dronk hij het ineens.

2 jaar geleden

Reactie op kelly.stax

Ik lees graag mee voor tips want mijn zoontje is bijna 14 maanden en krijgt ...
Maar wil hij dan geen koemelk uit de fles of wil jij dat hij geen koemelk uit de fles drinkt? :) Onze zoon van bijna 15 maanden drinkt gewoon koemelk uit de fles. Hij vertikt het om melk ergens anders uit te drinken. Water drinkt hij wel uit een rietjesbeker of gewone beker🤷‍♀️

2 jaar geleden

Onze zoon kreeg op de opvang vanaf 1 jaar gewone melk dus is er zo aan gewend. Vanaf 15 maanden geloof ik maakten ze het niet meer warm maar daar nam onze diva geen genoegen mee 🤣 Geprobeerd om het warm te geven? Deden wij thuis wel altijd en idd in een gewone beker. Uit de fles kreeg hij enkel voor het slapen nog een beetje water om af te bouwen, dat werd daarna een rietjes beker.