6 Reacties

4 jaar geleden

Het voedingscemtrum heeft daar wel een mooi stukje over geschreven. https://mobiel.voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/eerste-hapjes/de-oefenhapjes-4-tot-8-maanden-.aspx

4 jaar geleden

Pas na 6 maanden kunnen de darmen er klaar voor zijn

4 jaar geleden

Reactie op Zoesje91

Pas na 6 maanden kunnen de darmen er klaar voor zijn
De arts op mijn cb heeft mij gezegd met 4 maanden al wat oefenhapjes te mogen geven, want ik moet van haar ook afbouwen met Nutrilon Forte.. en overgaan op gewoon Standaard 1 weer... maar ik hoor wel eens dat sommige ouders wat eerder beginnen met fruithapjes.. vandaar

4 jaar geleden

Wij met 4 mnd, door cb geadviseerd en Voedingscentrum (zie bijlage, van cb ontvangen). Ook begonnen met pindakaas en ei geven, tegen allergieën later. Daarnaast leren drinken uit een beker (Difrax heeft met een inkeping). Dat is handig, hij kan nu goed water drinken en doorslikken.

4 jaar geleden

Wij met 4 mnd, door cb geadviseerd en Voedingscentrum (zie bijlage, van cb ...
Mogen ze met 4 maanden al wat water of lauwe thee drinken? Handige tip van de beker dan ga ik doe tegen die tijd ook aanschaffen.

4 jaar geleden

Ik geef hem water uit de kraan. Thee hadden ze niks over gezegd bij cb, dus heb dat nog niet gedaan. Zie bijlage voor de Difrax beker (wel goede slabber in de aanslag nemen, wordt de eerste paar x wss een natte bedoeling;) ). Heb de beker bij de Blokker gekocht.