5 Reacties

3 jaar geleden

Vaste voeding mag pas vanaf 5/6 maanden omdat zn darmen dat nu nog niet aan kunnen😅😊

3 jaar geleden

Zo ie zo mag vast voedsel ennday bedoel ik brood en dat soort dingen pas rond een maand of 8 en dan is het nog niet gezegd dat de reflux weg gaat je kindje moet die spieren in zijn lijfje nog sterker maken en dat gebeurd zo rond de periode dat het zelf standing gaat zitten en kruipen daarvoor heeft het echt geen zin Mijn zoon kreeg vast voedsel en spuugde nog steeds alles uit pas toen hij ging kruipen en alle spieren sterker werden ging het uiteindelijk weg

3 jaar geleden

Vervelend dat je zoontje last heeft van reflux, ons zoontje had er ook last van. Echter is 11 weken nog veel te vroeg om te beginnen met vaste voeding. Je mag als je zoontje 4 maanden oud is, een lepeltje gepureerd worteltje geven meer dan dat nog niet. Zo moet je het langzaam afbouwen. Zelf ben ik na een periode gestopt met bv geven, aangezien er bij mij niet genoeg voedingsstoffen inzaten. Maar wij hadden jbpm en dit beviel ons heel goed. Ook hielden wij hem altijd nog een half uur omhoog, zodat de zwaartekracht zijn werk kon doen. En zijn bedje schuingezet. Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt!

3 jaar geleden

Jeetje wat sneu. Het doet zo'n pijn bij die kleintjes. Onze dochter heeft het ook gehad. Ze is een paar dagen opgenomen geweest en er kwam verborgen reflux uit. Wij zijn toen gestart met Nexium en dat deed echt wonderen. Ze was toen 9 weken. Toen ze 4 maanden was meteen begonnen met hapjes. Dit ging echt super goed. Met 6 maanden brood, en beetje bij beetje werd het steeds minder. Geloof dat we met 7/8 maanden zijn gestopt met de Nexium. Ze is nu 10 maanden en heeft helemaal nergens last meer van. Ik hoop dat dit bij jullie ook zo mag gaan. Het is een hel om te zien als je kindje zo'n last en/of pijn heeft. Het is vaak het klepje wat moet volgroeien zodat het zuur niet terug loopt zeg maar. Succes!

3 jaar geleden

Novalac deed wonderen bij ons zoontje, ook reflux ( verborgen reflux ) met omeprazole gestart en Novalac ! Binnen 3 weken een ander babytje! Wel ben ik blijven borstvoeden tussendoor met een anvulling van Novalac! Verkrijgbaar bij de apotheek! Succes ermee!