22 Reacties

2 jaar geleden

Ik zou dan gewoon een melktorentje meegeven naar de opvang, zodat ze je eigen merk kunnen geven. Doen wij ook, aangezien onze zoon Nutrilon Omneo krijgt en op de opvang hebben ze alleen standaard Nutrilon.

2 jaar geleden

Kan je niet zelf overstappen en voeding meegeven naar de opvang? Dan zal je alleen even goed moeten mengen voor het overstappen.

2 jaar geleden

Onze dochter kreeg thuis altijd kruidvat standaard, en op de opvang Nutrilon standaard. Dat waren altijd de twee soorten die echt het meest op elkaar lekken. Hoe dat nu zou gaan met de nieuwe Nutrilon samenstelling weet ik niet.

2 jaar geleden

Reactie op Ang6

Kan je niet zelf overstappen en voeding meegeven naar de opvang? Dan zal je ...
Dat zou zeker kunnen, maar ze gaat 3 dagen in de week. Dan kunnen we net zo goed gewoon zelf Nutrilon blijven gebruiken. Daarom wou ik ook weten of mensen het wel combineren want als het klachten veroorzaakt dan blijven wij gewoon bij Nutrilon.

2 jaar geleden

Wij gaan het straks zelf meegeven in torentjes denk ik. Ons meisje krijgt Hero standaard en op de opvang hebben ze alleen Nutrilon. Geen idee of deze samengaan met elkaar als ze 2 verschillende krijgt.

2 jaar geleden

Ons kleintje krijgt jumbo huismerk thuis en nutrilon bij de opvang. Gaat prima. Niet eens over nagedacht dat het problemen kan opleveren 🤭

2 jaar geleden

Ons zoontje van 4 maanden zit op de opvang ook aan de nutrilon, thuis gaven wij eerst kruidvat merk idd vanwege de prijs maar hij kreeg zoveel krampen doordat hij nutrilon en kruidvat kreeg dat wij zijn zelf ook maar overgestapt op nutrilon kost wat meer maar me kleine jongen is een stuk vrolijker met geen krampen meer.

2 jaar geleden

Reactie op Ang6

Kan je niet zelf overstappen en voeding meegeven naar de opvang? Dan zal je ...
Wat bedoel je met goed moeten mengen?

2 jaar geleden

Wat bedoel je met goed moeten mengen?
Ze kunnen wel eens last krijgen als je van de 1 overgaat op de andere. Je zou dan de ene dag 3/4 schepjes nutrilon kunnen geven en 1/4 huismerk. En zo steeds minder nutrilon en meer huismerk

2 jaar geleden

Wij vullen torentjes met voeding om mee te geven aan de opvang. Zij hebben nutrilon maar ik wil wat anders geven. Als je het exact afweegt en in torentjes doet vinden ze het prima, mocht je dat overwegen!

2 jaar geleden

Reactie op Ang6

Ze kunnen wel eens last krijgen als je van de 1 overgaat op de andere. Je z ...
Dankjewel!!

2 jaar geleden

Ligt aan de leeftijd en aan je kindje. Bij onze opvang moesten we tot 6 maanden zelf poeder mee gegeven, vanaf die leeftijd kreeg hij op de opvang. Dit was anders dan wat wij thuis hadden en heeft nooit voor problemen gezorgd. Mocht dit wel voor problemen zorgen, dan zou ik het weer veranderen maar is altijd het proberen waard.

2 jaar geleden

Bij ons zorgt de opvang dat ze dezelfde voeding hebben als thuis. Heb nooit gevraagd of ze dat ook doen met huismerken.

2 jaar geleden

Onze dochter krijgt thuis Etos en op de opvang Nutrilon, nooit wat van gemerkt 🙂

2 jaar geleden

Ons zoontje heeft altijd thuis Kruidvat gekregen en op de opvang nutrilon. Hij gaat vanaf 3 maanden ernaartoe en gelukkig nooit ergens last van gehad

2 jaar geleden

Bij ons staat er gewoon n bus van zijn voeding op de opvang. Zij doen nutrilon, ik wil bio. Dan mag je zelf n bus voeding meegeven. Is t op dan geven ze t door.

VRIEND

2 jaar geleden

Reactie op Induna

Ik zou dan gewoon een melktorentje meegeven naar de opvang, zodat ze je eig ...
Maar dan heb je het kostenvoordeel toch niet dat juist het idee is van het overgaan op huismerk. Want nu is melk inbegrepen bij opvang. TS ik zou vragen of ze die ook kunnen aanbieden bij opvang. Bij ons hebben ze meerdere merken. Goedkoper is meestal geen probleem. Ook onze omneo die maar ietsje duurder was dan standaard hebben ze ook gehaald voor onze dochter. Geven nu ivm dieetvoeding Neocate wel voedingstorentje mee.

2 jaar geleden

Mijn zoontje krijgt thuis AH eigen merk en op de opvang Kruidvat of Nutrilon. In het ziekenhuis laatst in Nederland kreeg hij Nutrilon maar we hebben onlangs ook een week in Italië in het ziekenhuis gelegen en toen kreeg ie daar iets.. hier maakt het niks uit.

2 jaar geleden

Ik zou geen merken beginnen combineren. Ik veronderstel dat je je melk van thuis kan meegeven naar de opvang? Dan zou ik dit doen. Hou er rekening mee dat het kan zijn dat je kindje niet goed is met een huismerk, het scheelt in prijs maar er is duidelijk een verschil maar sommige kindjes hebben daar geen last van. Als je vindt dat je kindje het goed doet op de nutrilon zou ik het zo laten

2 jaar geleden

Hier krijgt ze thuis hero standaard en op de opvang nutrilon standaard. Heeft nog geen problemen opgeleverd.