4 Reacties

茅茅n jaar geleden

Gekookte aardappelen worden er niet beter op, maar het kan in principe wel. Bij het wennen aan de smaak heb ik het wel eens gedaan. Zelf vries ik wel in, maar dan vooral sauzen. De meeste groenten kan je wel goed invriezen. Wat je ECHT niet moet doen is gebakken champignons invriezen, dat wordt rubber.

茅茅n jaar geleden

Miss dat er op smikkels.nl leuke recepten staan?

茅茅n jaar geleden

Op opperdepop staan wel wat goed invriesbare recepten. Verder vond ik het vooral handig pure smaken in te vriezen in ijsblokjes. Voor het avondeten was het dan verschillende blokjes combineren.

茅茅n jaar geleden

Hoi ik maak alles vers en vries het dan in bakjes in. Gekookte aardappel, bruine bonen, appel en gehakt/chipolata/gehaktballetjes/runderhamburger oid pureren/klein snijden. Hier een favoriet van ons meisje. Spruitjes, gekookte aardappel en vlees/kip/vis. Eiermie, erwtjes en kip/vis/vlees. Spaghetti met gehakt, roerbakgroente en een beetje kookroom erdoor. Van vis doe ik vaak visstick, lekkerbekjestick, zalm of tilapia. Vlees doe ik varkenschipolata, rundergehakt, zelfgemaakte gehaktballetjes van half om half gehakt, ei en broodkruim, kipfilet, hamburger, kipschnitzel enz. Even letten op het zoutgehalte. Van aardappel doe ik gekookte, gebakken krieltjes, blokjes, aardappelkroketjes enz. Ik doe nu vaak een toogoodtogo box en verwerk dan op 1 dag alle groente en aardappel in hapjes. Zo eet zij ook wat wij niet lusten.