Verse maaltijden invriezen

Xaxa
één maand geleden
Volgen
Hoi! Misschien denk ik te moeilijk hoor, maar ik zoek makkelijke recepten voor 10+ maanden om vers te maken en dan in te vriezen? Kan je gekookte aardappels invriezen? Help me out 🙈
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Boysmom90
één maand geleden
Gekookte aardappelen worden er niet beter op, maar het kan in principe wel. Bij het wennen aan de smaak heb ik het wel eens gedaan. Zelf vries ik wel in, maar dan vooral sauzen. De meeste groenten kan je wel goed invriezen. Wat je ECHT niet moet doen is gebakken champignons invriezen, dat wordt rubber.
newmommy😍
één maand geleden
Op opperdepop staan wel wat goed invriesbare recepten. Verder vond ik het vooral handig pure smaken in te vriezen in ijsblokjes. Voor het avondeten was het dan verschillende blokjes combineren.
Sorbygirl87
één maand geleden
Hoi ik maak alles vers en vries het dan in bakjes in. Gekookte aardappel, bruine bonen, appel en gehakt/chipolata/gehaktballetjes/runderhamburger oid pureren/klein snijden. Hier een favoriet van ons meisje. Spruitjes, gekookte aardappel en vlees/kip/vis. Eiermie, erwtjes en kip/vis/vlees. Spaghetti met gehakt, roerbakgroente en een beetje kookroom erdoor. Van vis doe ik vaak visstick, lekkerbekjestick, zalm of tilapia. Vlees doe ik varkenschipolata, rundergehakt, zelfgemaakte gehaktballetjes van half om half gehakt, ei en broodkruim, kipfilet, hamburger, kipschnitzel enz. Even letten op het zoutgehalte. Van aardappel doe ik gekookte, gebakken krieltjes, blokjes, aardappelkroketjes enz. Ik doe nu vaak een toogoodtogo box en verwerk dan op 1 dag alle groente en aardappel in hapjes. Zo eet zij ook wat wij niet lusten.