15 Reacties

11 dagen geleden

-

11 dagen geleden

-

11 dagen geleden

Netelroos?

11 dagen geleden

Gevoelige huid door kwijlen of het schuren van kleding bij kruipen? Probeer eens een aantal dagen vet te houden en kijken wat er gebeurt

11 dagen geleden

Vraag een verwijzing naar een dermatoloog. Misschien is het een soort van eczeem.

11 dagen geleden

Reactie op sasx

Vraag een verwijzing naar een dermatoloog. Misschien is het een soort van e ...
Eczeem verdwijnt niet zomaar na 2 uur. Kan het een reactie zijn ergens op? Ik heb zelf het wasmiddel verandert en merk dat mijn zoontje sindsdien een rustigere huid heeft. Zonneallergie misschien? Of gevoelige huid na iets wat schuurt?

11 dagen geleden

Ik zou denken aan een allergische reactie, omdat het komt en gaat. Vraag om een doorverwijzing naar de dermatoloog.

11 dagen geleden

Het ziet er een beetje uit als wat ik zelf heb. Ik ben allergisch voor druk op de huid. De vlekjes in het gezicht niet, maar op het lichaam wel. Ik zou inderdaad ook contact opnemen met een dermatoloog. Osteopaat zou misschien ook nog mee kunnen kijken. Bij mij wordt het in hooikoorts periode erger (vanwege histamine, want dat komt te veel vrij) en als ik lactose en koemelk tot me neem.

11 dagen geleden

Mijn allergie heet artitia trouwens

11 dagen geleden

Lijkt heel erg op wat mijn dochter had. Bij haar was het netelroos. Dat komt en dat gaat inderdaad.

10 dagen geleden

Bedankt allemaal! We gaan toch een tweede huisarts er naar laten kijken in de hoop dat we een doorverwijzing krijgen. Het is weer een stuk erger vandaag.. veel buiten geweest en veel gluten op.. proberen een beetje alles op te schrijven wat we doen en wanneer het erger is en wanneer niet!

10 dagen geleden

Reactie op Amber2022

Bedankt allemaal! We gaan toch een tweede huisarts er naar laten kijken in ...
Oh jeetje, probeer idd alles bij te houden. Maak ook vooral veel foto’s van dichtbij en ver (met en zonder flits) voor de artsen. Veel succes met de kleintje!😊

10 dagen geleden

Ach, wat sneu! Heeft hij er ook last van? Bijvoorbeeld dat het jeukt? Ik heb het niet zo heftig, maar ik kan niet goed tegen bepaald voedsel. Als ik bijvoorbeeld sojabonen eet dan krijg ik ook bultjes op mijn huid, deze komen ineens opzetten en gaan ook weer weg. Ze jeuken wel enorm. Ik heb ooit een hele allergietest gehad waar gevoeligheden uitkwamen. Dat was bij de dermatoloog die een strip op mijn rug plakt met daarop allerlei dingetjes (vraag me niet meer wat, want ik was ook jong 😅). Wellicht geeft zo’n test jullie ook meer duidelijkheid!

10 dagen geleden

Is het toevallig als je buiten bent geweest? Onze dochter heeft koude urticaria. De vlekjes zitten vaak op haar armen, benen en gezicht. Toen ik het aan de kinderarts liet zien wist hij het meteen. Ze komen dus ook altijd als wij in de koud buiten zijn geweest. Maar bijvoorbeeld warmte urticaria bestaat ook.

9 dagen geleden

Reactie op mamavanN&I

Is het toevallig als je buiten bent geweest? Onze dochter heeft koude urtic ...
Ja wij hebben ook het idee dat het nog erger wordt als we veel buiten zijn geweest. Dus dat zou heel goed kunnen’ ik ga dit is neerleggen bij de arts! Dankjewel!