6 Reacties

15 dagen geleden

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van een familielid. Hier wat tips misschien hebben jullie hier wat aan: - deryan airtraveller. Ideaal! Je kan je baby daar in laten slapen op schoot, op twee tafeltjes uitgeklapt of eventueel op de grond met hoofdje onder je benen en de benen van je kleintje onder de stoel voor je. - thermosfles met warm water + poedertoren gevuld + flesjes. Die kan je vullen nadat je bent ingestapt en gaat opstijgen. Ook ideaal voor als je gaat landen. Dit ivm eventuele pijn aan de oortjes vermijden. Slikken helpt daar namelijk tegen. - hoedje (zonnehoedje) ons dochtertje wordt namelijk beetje bang van alle mensen op de luchthaven en in het vliegtuig met het instappen en uitstappen. Met het hoedje op verstopt zij zich een beetje als ze op mijn borst ligt of in de draagzak zit. - als laatste aan boord gaan werkt bij ons ook goed. Dit ivm het vermijden van de drukte in het vliegtuig - speeltjes mee die je kleine fijn vindt en prettig bij voelt. - de babylounge in van te voren. Daar kan je kleintje eventueel nog even slapen. Je kan daar ook voeden en eventueel zelfs nog in badje doen. Aangezien je intercontinentaal vliegt kan je hier naar toe.

15 dagen geleden

Ik heb deze voor onderweg mee

15 dagen geleden

Er bestaat ooknog zoiets als de Wick maar dat is denk ik niet echt voor baby van 8 maand.

15 dagen geleden

Iets van draagdoek om baby oo je te houden voor als je zelf in slaap sukkelt. Met alle White norse van het vliegen vallen kinderen vaak wel in slaap

15 dagen geleden

Vergeet niet op tijd pasfoto te malen en paspoort te regelen

15 dagen geleden

En een ESTA aanvragen voor iedereen die gaat reizen. Dus ook voor de baby. Mochten jij en je eventuele partner apart gaan reizen of jij reist alleen met je kleintje vergeet dan niet de formulieren in orde te maken dat je toestemming hebt om met de kleine te gaan te reizen. Daarnaast inderdaad een paspoort aanvragen voor de kleine. Paspoort voor jezelf moet zes maanden geldig zijn op de dag van terugkomst.