4 Reacties

17 dagen geleden

Kruidvat extra care en dan zelf indikken met johannesbroodpitmeel werkte hier het allerbeste.

11 dagen geleden

Hier helaas niet hele goede ervaringen met Kruidvat Extra Care. Kindje bleef onrustig en hongerig tot ik KV ging vergelijken met Nutrilon Omneo. Deze is echt een stuk dikker al van zichzelf. Heb 1,5 uur lang geappt met de klantenservice van Nutrilon en hier hebben ze itt het consultatiebureau erg goed geluisterd en meegedacht. Mijn kleintje vertoont idd heel veel verborgen reflux klachten waar ik door hun hulp achter ben gekomen en het advies was: Nutrilon Omneo met evt JBPM (maar omdat Omneo al itt Extra Care dikker is, zou het kunnen dat JBPM niet nodig is).

11 dagen geleden

Ohja wel even goed te weten is dat omdat de Omneo dikker is, je wel een ander flessenspeentje nodig hebt. Omneo is ook nog eens lichter verteerbaar en heeft geknipte koemelk eiwit. Voor mijn kindje was dat met Extra Care al wel een verbetering tov de Standaard voeding

8 dagen geleden

Reactie op SabinaRosetialinni

Hier helaas niet hele goede ervaringen met Kruidvat Extra Care. Kindje blee ...
Extra care is ook niet vergelijkbaar met omneo.... Omneo is idd dikker en ook tegen reflux. Extra care is enkel geknipte eiwitten en dus fijner bij darmkrampen. Totaal niet dezelfde voeding dus kun je ook niet vergelijken.