4 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb ook voeden na slapen geprobeerd maar dat vond ik toch onhandig, dus probeer het nu toch overdag gewoon vast omde 3/3,5 u te doen. Dat is iedere dag anders omdat ze op andere tijden wakker wordt. Eigenlijk rommel ik maar wat aan en pas ik het soms ook aan op wanneer ik thuis ben of weg moet. Het is een makkelijke baby, als ze snel ontregeld of onrustig zou zijn had ik wel meer gefocust op een vaster ritme en regelmaat.

3 jaar geleden

Vaste tijden met marge vind ik hier handig werken. Wel flesvoeding hier Weet hier wel precies hoeveel ze drinkt en of ze daarmee toekomt tot de volgende voeding. Hierdoor heeft daar maag ook voldoede tijd om de voeding te verteren en wordt er geen nieuwe met oude voeding gemengd in de maag.

3 jaar geleden

Ondanks dat het misschien als snel voelt is voeden om de 2 uur met bv niet persé snel. De meeste borstgevoedde baby's in mijn omgeving die op verzoek krijgen komen overdag juist om de 2 uur... wil een kindje niet/zit die vol pakt die ook niet... En bv kun je ( mits je live geeft en niet gekolfd) nooit te veel geven

3 jaar geleden

Ondanks dat het misschien als snel voelt is voeden om de 2 uur met bv niet ...
Nee klopt, teveel geven kan niet met bv. Maar ik moet over 2 weken weer werken en dan krijgt ze dus gekolft. Op die dagen zou het ritme dan dus anders zijn.. Dat lijkt me ook niet fijn voor mijn dochter.