6 Reacties

2 jaar geleden

Half volle melk bedoel ik.

2 jaar geleden

Dat kan prima. Zo hebben wij dat ook gedaan. Zodra de melkpoeder op was zijn wij gelijk overgegaan op halfvolle melk en ook wij stoppen er granen bij voor het slapen gaan.

2 jaar geleden

Reactie op Schaapje89

Dat kan prima. Zo hebben wij dat ook gedaan. Zodra de melkpoeder op was zij ...
Top, zo willen wij het ook gaan doen. Maar alleen de ene zegt volle andere half volle..

2 jaar geleden

Mijn tip... probeer eerst of hij het lust. Hier duurde het echt even voordat hij gewone melk luste, af en toe opnieuw geprobeerd met aanbieden. Zou zonde zijn als je niks meer in huis hebt als hij het niet lekker vind. Nu is hij wel volledig over op gewone melk, met 14 maanden.

2 jaar geleden

Wij zijn nadat de nutrilon pak op was wel meteen overgestapt op gewone volle melk. Warm je iets op en dan doe ik er ook granen in. Wegens dat de nutrilon zo zoet is heb ik er op het begin wel klein beetje suiker bij ingedaan. Dit kun je dan steeds minder maken. Bij mij ging het eigenlijk perfect.

2 jaar geleden

Idd even testen of hij het wel drinkt anders kan je er eerst nog een paar schepjes nutrilon in doen en het zo afbouwen. Bijv fles van 150ml 100 melk 50 water en dan 2 schepjes nutrilon. En zo een beetje spelen met de verhoudingen en steeds meer melk, minder water en schepjes. Sommige doen trouwens helemaal geen water en 2 schepjes bij 150 melk.