52 Reacties

14 dagen geleden

Ik zou het morgen weer gewoon mee terug geven. Dit is een prima setje. Niks mis mee. Hier kregen we ook een bericht of we zomerkleding mee wouden geven. Nou voor die ene dag mooi weer geef ik nog geen zomerkleding mee. Ze had een dunne legging aan. Met het idee, prima voor de glijbaan.

14 dagen geleden

Huh, wat raar?! Ik werk zelf op een babygroep in de kinderopvang en zou dit helemaal prima vinden. Al vind ik ten eerste dat jullie de ouders zijn, dus dat jullie beslissen wat je kindje aanheeft met het warme weer. Hooguit voor in de slaapkamer, die op de opvang misschien warmer is dan thuis, kunnen ze eisen stellen voor een bepaalde romper. Maar dan nog is korte mouwen prima! En als dit nu al de warm is, wat doen ze dan straks in juli/augustus? De kinderen in een luier rond laten lopen met zn allen? Mijn zoontje heeft nog niet eens een korte broek aangehad 😅

14 dagen geleden

Reactie op AmaiyaMaine

Huh, wat raar?! Ik werk zelf op een babygroep in de kinderopvang en zou d ...
Ik zou hem gewoon weer mee terug geven (of iets vergelijkbaars) en aangeven dat dit prima is voor jullie dochter met het warme weer.

14 dagen geleden

Reactie op Ang6

Ik zou het morgen weer gewoon mee terug geven. Dit is een prima setje. Nik ...
Ja vreemd toch. Er waren ook minder mooie dagen met veel regen afgelopen week. Maar ze hebben dit teruggegeven en alles wat wel dun is maar lange mouwen of leggings met lange pijpen alles retour. Als er nu mindere dagen weer zijn denk ik dat mijn dochter het eerder te koud dan te warm gaat krijgen. En als ik haar nog dunner moet gaan kleden, sorry dat ik het zeg, maar volgens mij worden alleen pedofielen hier blij van. Het voelt echt vreemd voor mij.

14 dagen geleden

Reactie op AmaiyaMaine

Huh, wat raar?! Ik werk zelf op een babygroep in de kinderopvang en zou d ...
Ja ik vind ook eigenlijk dat ze "oversteppen" hiermee. Tuurlijk als ik haar dikke truien aan zou geven, dan zeg je wat ivm welzijn. Maar dit is van een andere orde. Dat zwarte broekje is van heel dun kantoen en kort zoals je kunt zien op de foto. Wat moet ze inderdaad dan aan? Inderdaad alleen een luier of een string over haar luier aan ofzo want dat is niet vreemd en lekker nuttig, haha. Het gaat inderdaad over haar kleding op de groep en niet in de slaapkamer, want dat is al afgesproken. Ze heeft in haar bakje sowieso meerdere rompers met korte mouw of zelfs zonder mouw liggen dus die kan ze aan met slapen. Ze heeft ook dunne slaapzak in haar bakje liggen en ik heb ook gezegd dat ik akkoord ben met alleen hun dunne dekentje en geen slaapzak als zij inschatten dat dit beter is op warme dagen. Dus ik snap het oprecht niet.

14 dagen geleden

Mijn man zei ook "alles is te warm voor hen" en mijn man zegt bijna nooit iets en vind eigenlijk alles wel best maar zelfs hij vond dit toch wel bijzonder

14 dagen geleden

Mijn zoontje draagt nooit iets kouders dan zoiets... Hemdjes wil ik niet vanwege snel verbranden en zijn korte broeken zijn meestal zelfs (iets) langer

14 dagen geleden

Ik zou het eerder te fris vinden, mijn zoontje draagt nog geen korte broeken in deze tijd van het jaar. Volgens mij heb ik nog shirt lange mouw en lange broek als reservesetje liggen. Kan me dus niet voorstellen dat dit te warm zou zijn.

14 dagen geleden

Reactie op tessygirl1991

Ja vreemd toch. Er waren ook minder mooie dagen met veel regen afgelopen we ...
Ik vind het ook raar, het ziet eruit als een prima zomers setje. Maar ik vind het ook wel heftig dat jouw gedachten meteen naar pedofilie springen. Heb je zo weinig vertrouwen in de mensen die voor je kind zorgen? Ik zou het gewoon nog een keer meegeven en als ze het weer terugsturen vragen waar zij dan aan denken.

14 dagen geleden

Reactie op L1310

Ik vind het ook raar, het ziet eruit als een prima zomers setje. Maar ik vi ...
Het is niet dat ik hen ervan verdenk hoor. Vind het gewoon vreemd hoe weinig mijn dochter aan mag, draag zelf alleen hoogzomer weleens iets lichters dan een tshirt ook qua eventueel verbranden in de zon. Ik denk namelijk niet dat ze de tijd hebben om alle kinderen elk half uur in te smeren. Maar ze laten mijn dochter in die kleding dan ook buitenspelen en het is helaas gewoon bekend dat mensen met dat soort gedachten graag gaan staan te kijken naar kinderen bij speeltuinen, parken, basisscholen, kinderopvanglocaties.

14 dagen geleden

Te warm? Zoon draagt hier nog gewoon lange broek met lange mouwen 😉 zou even checken of er geen misverstanden zijn ontstaan.. Bij die extreme zomerhitte van vorig zomer, lag hij in zijn romper, maar zo ver is het nu nog lang niet.

14 dagen geleden

Dit is toch een echt zomersetje.. vind dit voor eind april/begin mei juist 9 van de 10x nog te koud hoor😂 Zelf jaren in de kinderopvang gewerkt en ik zit echt te denken wat, als ik kinderen dit daar nu al aan zou doen, ik ze dan in juli oid aan moet trekken😂 Dan mogen ze alleen nog in ondergoed ofzo? Ik zou zelf het setje (en een setje met lange broek, want he zo heet is het tegenwoordig ook niet in april/mei meer) weer mee terug geven met de mededeling dat jullie dit goed genoeg vinden. En als ze erover zeuren en blijven terug geven, lekker niks in het mandje leggen. Ik neem (en weet nog dat veel ouders ook) zelf altijd reservekleding mee in de tasjes gaven. Dus dat bleef dan gewoon in de tassen totdat het nodig was. Ook fijn voor het overzicht of er weer wat nodig is/per dag aanpassen aan het weer😝

14 dagen geleden

Bedoelen ze niet dat dit te koud is voor dit weer? Ja van de week kon het aan toen het zo warm was maar nu is dat toch niet meer het geval?😆 het is 19/20 graden, vind dat niet perse korte broeken weer

14 dagen geleden

Kan het zijn dat er spraakverwarring was en dat ze het niet warm genoeg vinden voor dit weer? In de ochtend kan het nog fris zijn, en misschien met buitenspelen in de schaduw ook? Het setje lijkt me voor een zonnig moment echt een prima outfit, zeker niet te warm.

13 dagen geleden

Haha wat gek. Ik zou het nog eerder te koud vinden. En ze kunnen toch altijd het t-shirt uit laten als het echt warm is. Lekker een romper met een broekje.

13 dagen geleden

Een bikini 🤣 Lijkt mij vrij normaal. Dit is ook precies wat ik voor warm weer heb liggen. Zou de vraag teruggeven wat ze dan verwachten.

13 dagen geleden

Reactie op tessygirl1991

Het is niet dat ik hen ervan verdenk hoor. Vind het gewoon vreemd hoe weini ...
Ja, ik ben het met je eens dat dit setje echt prima zou moeten zijn. Ik vraag me af of er inderdaad niet sprake is van een taalfoutje en dat ze te koud bedoelden. Kan me niet voorstellen dat dit ooit als te warm geldt, behalve misschien in 40 graden of zo.

13 dagen geleden

Ik heb altijd 1 warm setje, 1 zo'n setje en nog een kouder setje erin. Dan kunnen ze zelf uitzoeken wat ze passend vinden :)

13 dagen geleden

Huh wat gek!😆 Is er niet sprake van een misverstand en dat je man het verkeerd heeft gehoord? Ik geef nu nog een lange broek en trui mee😂. Ik bekijk het per keer dat hij gaat wat voor weer het wordt en pas het daarop aan, maar geef nu echt nog niet zoiets als een t-shirt en kort broekje mee. Hij heeft zelfs nog z’n winterjas aan!

13 dagen geleden

Ik vind dit zelfs koud! M'n kids hebben vandaag gewoon een lange broek en shirt met lange mouwen aan 🫣 het is 16 graden !