13 Reacties

één jaar geleden

Ik heb recent voor mijn dochter nutrini creamy gekregen. Een handig ‘toetje’ waar alles in zit. Misschien is dit ook een optie voor jullie?

één jaar geleden

Reactie op Pleegie

Ik heb recent voor mijn dochter nutrini creamy gekregen. Een handig ‘toetje ...
Dit wilt ze niet😅

één jaar geleden

Hoe ziet je dagschema eruit qua voeding? Ik denk dat ze geen trek meer heeft omdat ze vol zit/verzadigd is door de nutrinidrink. Voor zover ik weet is de nutrinidrink volledige drinkvoeding, dus zou ze in theorie volledig daarop over moeten kunnen in plaats van flessen (melk/kunstvoeding?). Praktisch gezien zou ik eerst vaste voeding geven en daarna 'aftoppen' met nutrinidrink (of melk, afhankelijk van advies diëtist). Lastige situatie hoor!

één jaar geleden

Dit wilt ze niet😅
Oh dat is jammer! Nutridrink is wel zwaar, ik snap wel dat 4 flessen er dan niet meer in gaan. Ik dacht zelf dat nutridrink pas boven de 3 jaar werd gegeven, maar ik kan het mis hebben. Hoeveel nutridrink krijgt ze dan?

één jaar geleden

Reactie op Pluis01

Hoe ziet je dagschema eruit qua voeding? Ik denk dat ze geen trek meer heef ...
We moeten bij haar flessen 50cc afgieten en dat vervangen met nutrinidrink. Haar dagschema: 07.30 fles 130cc + 50cc nutrini 09.30/10.00 fruithap 30/40gram 12.00 fles 130cc + 50cc nutrini 15:00 fles 130cc + 50cc nutrini 17.30 groente maar dit eet ze niet 19.00 fles fles 130cc + 50cc nutrini We hebben al eens eerder een fles weggelaten om te kijken of ze meer vaste voeding wilde eten maar dit deed ze niet en was ze weer aan het afvallen.

één jaar geleden

Op zich snap ik wel dat ze om half 6 geen groente meer wil als ze om 3 uur nog een grote fles + nutrini gehad heeft. Zou je de nutrini ook na de fruit en groentehap kunnen doen ipv om half 8 en 3 uur? Dus dan ontbijten met een kleinere fles, zodat het fruit er nog in gaat en een klein flesje als tussendoortje rond theetijd en juist iets meer maaltijd met de groentehap.

één jaar geleden

Hebben jullie al infatrini geprobeerd? Mocht ze dat willen drinken? Valt wat minder zwaar misschien op de maag. Maar misschien is ze hier al te groot voor. Onze dochter heeft het nog wel lang gedronken.

één jaar geleden

Reactie op Love3

Hebben jullie al infatrini geprobeerd? Mocht ze dat willen drinken? Valt wa ...
Infatrini is echt heel zware voeding. Mijn dochter trok deze voeding niet. Heb nog 2 trays over

één jaar geleden

Reactie op Pleegie

Infatrini is echt heel zware voeding. Mijn dochter trok deze voeding niet. ...
Ze dronk hier ook maar 3 kleine flesjes per dag. Meer ging ook niet. Maar dacht misschien valt het minder zwaar dan de nutrini?

één jaar geleden

Reactie op Pluis01

Op zich snap ik wel dat ze om half 6 geen groente meer wil als ze om 3 uur ...
We hebben alles al geprobeerd met het verschuiven van haar dagschema, maar ze gaat echt niet meer eten

2 maanden geleden

Oh ik ben benieuwd hoe het nu gaat? Maar helaas is het een verwijderd lid. Hoe is het met de andere mama's met nutrini en/of infatrini? Ik heb hetzelfde als verwijderd lid; een kind dat geen stukken kan kauwen, maar nutrini krijg ik er dus met moeite in. Infatrini gaat wel goed, maar als ik de voedingswaarden lees zit er meer in de nutrini dus zou ik liever dat geven. Die van ons wordt snachts meerdere keren walker voor voeding, we worden er gek van.

2 maanden geleden

Reactie op Loeb89

Oh ik ben benieuwd hoe het nu gaat? Maar helaas is het een verwijderd lid. ...
Hoihoi, onze dochter doet het heel goed op de nutrini creamy toetjes! Van de drink moest ze niets hebben, de smoothie ging redelijk. Maar de toetjes zijn top! Wellicht kun je dat proberen?

2 maanden geleden

Onze oudste heeft ook een periode energie verrijkte voeding gehad. Toen was er ook appelmoes, geen idee of dat nu nog zo is. Maar wou het toch even als tip geven.