10 Reacties

één dag geleden

Ik verschoonde m’n zoontje altijd nog om 00.00. Ik gebruikte altijd normale luiers, geen nachtluiers? Ik denk juist als ze diep ik slaap zijn dat het makkelijker is. En ik verschoonde dan gewoon in de wieg, niet eruithalen op commode etc.

één dag geleden

Heb je maat 4+ al geprobeerd? Die absorberen meer

één dag geleden

Hoe weet je dat ze wakker wordt van die luier? Kan het ook wat anders zijn? Anders een maatje groter aandoen voor de nacht?

één dag geleden

Ik zou babydry en dan een maatje groter proberen dan ze overdag aanheeft!

één dag geleden

Maatje 4+ of evt maat 5. Ons zoontje lag ook op z’n buik en was ook altijd nat werd er niet wakker van maar ja toch zielig steeds zo nat en lastig voor mij want iedere dag schoon bed romper pyjama etc. Hadden ook Kruidvat luiers en ‘s nachts kreeg hij een maatje groter aan dit hielp hier echt heel goed! Heb ergens ook weleens gelezen dat ze de luier achterstevoren aan doen

18 uur geleden

Reactie op JannekeJen

Hoe weet je dat ze wakker wordt van die luier? Kan het ook wat anders zijn? ...
Zodra ik haar luier verschoond slaapt ze weer rustig verder. Wanneer ik haar bijv bij mij neem, even sus en terugleg blijft ze huilen. Luier is dan ook echt flink vol.

18 uur geleden

Ik zal inderdaad eens kijken voor maatje 4+ of maat 5. Ben alleen bang dat 5 te ruim is voor haar.

18 uur geleden

Baby dry voor de nacht en idd een maatje groter dan overdag

18 uur geleden

Niet naar gewicht kijken maar gewoon maatje groter kopen. Hier draagt hij maat 5 , Pampers Premium Protection pants. Die zijn voor 12 tot 17 kg maar hij draagt deze nu met 10.5 kg en hij heeft ze al heel wat maanden aan. Hier ook een buikslaper

18 uur geleden

Pampers premium protection luierbroekjes, mijn zoontje lekt ook gigantisch door ‘s nachts met gewone luiers