19 Reacties

10 dagen geleden

Mijn kids ook altijd! Echt meteen aan! Haha Zit denk ik (ook) een beetje in het karaktertje.. mijn zoon en dochter zijn nu 9 en 10 en ze zijn smorgens ook meteen aan en actief.

10 dagen geleden

Mijn dochter deed dit ook altijd haha, ze is nu 4 en nog steeds direct aan als ze wakker word. Mn zoontje is nu ook 9 maanden en die word heel rustig wakker, vaak horen we hem nieteens en dan kijken we op de babyfoon en dan zit hij in bed rustig te spelen met z’n knuffeltje.

10 dagen geleden

Hier (5.5 maand) brabbelt hij wat rond :)

10 dagen geleden

Zoontje (bijna 10m) rolt nooit om in bed en kan nog nog niet zitten of staan. Dus die blijft lekker op z'n rug liggen en gaat ons "roepen" met zachte kreetjes die steeds harder worden. En zodra ik de kamer in kom gaat ie los en wil die melk.

10 dagen geleden

Ons zoontje doet hetzelfde haha alleen dan niet staan 🤣 Hij slaapt op zijn buik, als hij wakker wordt is het 1 kreun en dan hoofd omhoog, kruipt naar de kant van de deur en brabbelt dan wat. Als ik er dan niet binnen een minuut ben komt er een zeurende maaa-maaaaa uit en daarna zeurend huilen 🥲 Hij is bijna 11 maanden trouwens. Heeft zijn hele leven altijd al een aan- en uitknop gehad. Slaapt direct en is ook direct weer klaarwakker 🤣

9 dagen geleden

Onze kindjes zijn inmiddels 4 en 3 maar staan ook meteen aan bij het wakker worden. Onze oudste doet zijn ogen open en terwijl hij rechtop gaat zitten roept hij: ‘ik wil spelen’ precies 3 seconden later vliegt hij de trap af. Ik heb zelf iets meer tijd nodig om wakker te worden. 😂

9 dagen geleden

Huilen omdat hij mij niet ziet 🥲 We zitten middenin de verlatingsangst hier. Hij gaat idd ook direct staan. Vroeger werd hij wel rustig wakker meestal

9 dagen geleden

Wakker en aan. Vanaf het begin al. Net als ik zelf 😁👌🏻

9 dagen geleden

Bij mijn dochter van 3,5 is het echt bizar. Als ze wakker wordt blijft ze keurig in bed liggen. Speelt soms even met d'r knuffels en als ze er uit wil roept ze ons. Ze kán natuurlijk gewoon zelf uit bed, maar dat heeft ze nog nooit gedaan. En oh wee als we binnenkomen terwijl ze nog in bed met d'r knuffels zit te praten; dan worden we ferm weggestuurd want "ik heb nog niet geroepen!". Vind het eigenlijk wel heel fijn, want ze gaat dus nooit dolen en komt ook niet naar ons bed ofzo.

9 dagen geleden

Reactie op Junijuli23

Bij mijn dochter van 3,5 is het echt bizar. Als ze wakker wordt blijft ze k ...
Hier ook zo. Onze dochter komt tegenwoordig wel naar ons toe, omdat we gezegd hebben dat we dat fijner vinden dan roepen. Ze gaat altijd lekker in haar boekjes "lezen". Ze is nu 4 jaar en een paar maanden.

9 dagen geleden

Als mijn zoontje wakker wordt en 'klaar' is voor de dag begint hij te brabbelen, dat volume wordt met de tijd hoger en uiteindelijk kan het in huilen eindigen als hij vindt dat hij te lang moet wachten.

9 dagen geleden

Haha heel herkenbaar. Onze dochter is ondertussen 19 mnd en heeft dat nog steeds. We zeggen altijd: ze staat direct 'aan'. Ondertussen heeft ze wel geleerd om niet direct te krijsen. Ze kan nu rustig nog half uurtje in bed zitten/liggen/spelen. Is ze het zat dan begint ze wel te huilen.

9 dagen geleden

Reactie op Junijuli23

Bij mijn dochter van 3,5 is het echt bizar. Als ze wakker wordt blijft ze k ...
Prachtig die reactie van haar 🥰

9 dagen geleden

Reactie op Junijuli23

Bij mijn dochter van 3,5 is het echt bizar. Als ze wakker wordt blijft ze k ...
Heel fijn voor nu, en super lief🥰 Wel onhandig als ze dat nog doet als ze straks naar school mag en er op tijd uit moet zijn😅

9 dagen geleden

Mijn zoontje (9 maanden) gaat bijna altijd direct huilen. Nooit even rustig in zn bedje liggen spelen of brabbelen. Als ik de reacties zo lees word ik wel onzeker..

9 dagen geleden

Als onze dochter wakker word gaat ze lief spelen met haar knuffels, komt daardoor wel eens voor dat ik pas na ruim een halfuur/uur door heb dat ze wakker is😆🙈 maargoed zolang ze niet huilt vindt ze dat vast niet erg denk ik dan maar🤭

9 dagen geleden

Reactie op Lippie91

Mijn zoontje (9 maanden) gaat bijna altijd direct huilen. Nooit even rustig ...
Hier ook 9 maanden en sinds kort ook direct huilen🤷🏼‍♀️ Ik gok op verlatingsangst oid

9 dagen geleden

Onze mup van 9maand ligt eerst nog even te brabbelen, en begint daarna te huilen, als het haar te lang duurt (of direct bij wakker worden, als ze honger heeft🤪) Ze han heerlijk rustig wakker worden, maar is sowieso een heel relaxed meisje.(Met weekend weg met 12volwassenen, 9kinderen en incl dag pretpark en sowieso volle dagen dus amper/geen/afgebroken slaapjes begon ze zondag tijdens avondeten pas te huilen van overprikkeling/vermoeidheid, en zelfs toen met 10 min wiegen viel ze in restaurant in slaap💪🥰. Voor grootste deel van groep eerste keer dat ze haar hoorde huilen 🤭🤪🥰)

9 dagen geleden

Ja onze ook, ik vind dat zo raar! Ook als ik hem wakker maak en ik zie dat hij er moeite mee heeft dan nog gaat hij direct zo snel mogelijk staan en wil uit bed. Nooit even rustig wakker worden