7 Reacties

3 jaar geleden

Ons zoontje is ook 8 maand en hij zwaait ook als we dagdag zeggen en als hij op bed gaat zwaait hij ook al. Met wandelen begint hij ook te zwaaien, zo leuk 🥺 Ook hoera kent hij en klap eens in je handjes soms, daar zijn we net mee bezig! En als wij 3 seconden onze ogen dicht knijpen doet hij het ook na 😅 Wat heerlijk als ze haar tong uitsteekt haha!

3 jaar geleden

Ahh wij hadden mijn zoontje speciaal hiep hiep hoera geleerd voor z’n verjaardag. Maar die dag wist hij even niet meer hoe het werkte en heeft hij het geen een keer gedaan. 😅 we hebben hem geleerd om te zwaaien, high five, klappen als ik applaus! roep. Hij doet nu sinds kort ook nee schudden met een vingertje erbij. Dat hebben we hem niet expres geleerd en ik vraag me af hoe die erbij komt maar stiekem is het wel grappig. Dan zeg ik: nee, niet dat laatje gaan leeghalen. Dan kijkt hij me aan, schudt nee met zo’n bijdehand vingertje erbij, en gaat weer lekker verder waar die gebleven was.

3 jaar geleden

Reactie op Holamama

Ahh wij hadden mijn zoontje speciaal hiep hiep hoera geleerd voor z’n verja ...
Dat is TE schattig 😍😍

3 jaar geleden

Reactie op mommywit

Ons zoontje is ook 8 maand en hij zwaait ook als we dagdag zeggen en als hi ...
Aahw, dat is zo schattig. Grappig he hoe snel kindjes leren.. zou echt hartpijn hebben als mijn kindje zou zwaaien als ik dr in bed leg. 🙈 komt dan echt zo lief over!

3 jaar geleden

Ik heb zo lang geoefend op zwaaien. Hij heeft nog nooit terug gezwaaid. Laatst begon hij spontaan te zwaaien tijdens facetime. Hij zwaait nog steeds niet naar me maar goed🤪 *Ik probeer hem zelfstandig met een lepel te laten eten. *Oefenen met lopen *mama leren zeggen als hij me wilt roepen. *dieren aanwijzen

3 jaar geleden

Op die leeftijd handkusjes geven en poetsen. Hij vond de luierdoekjes heel interessant, dus maar geleerd om zichzelf, tafel, of vloer schoon te vegen