7 Reacties

één jaar geleden

Het is normaal als een baby geen fles van 180 opkrijgt. Dit is namelijk meer dan de natuurlijke maaginhoud. Om te zorgen dat je kindje wel voldoende drinkt kan je daarom beter vaker een kleine fles aanbieden (scheelt ook een hoop weggooien). Geef je toevallig al hapjes? Dan kan het namelijk zijn dat dit de melk vervangt wat nog niet de bedoeling is. Als je het nog niet doet zou ik naar 6 flessen gaan. Deze worden dan langzaamaan vervangen door vast voedsel (je biedt namelijk dan ook 6 voedingen aan)

één jaar geleden

Hi hi, Ja ze krijgt nu alleen nog maar 1x oefen hapje.. Dan ga ik over op minder en vaker... Dank je wel 😊

één jaar geleden

Je kan prima naar 4 flessen (want zoals ik t lees zit je op 5 inclusief de papfles?) Dan kan je wel 180 aanhouden hoor en dan om de 4 uur zoiets. Je hebt kans dat de flessen dan wel leeg gaan. Binnenkort zal je ook hapjes gaan aanbieden dus is het fijn als je daar ruimte voor hebt tussen de flessen!

één jaar geleden

180 is veel teveel als je kijkt naar de natuurlijke maaginhoud dus wat goed dat jouw kindje dat zelf kan aangeven :-) Ik zou een fles extra gaan toevoegen en dan alle flessen minder groot maken. (Bijvoorbeeld 150 per fles? Mijn kleintje krijgt gemiddeld elke 3 uur 100ml)

één jaar geleden

Reactie op Beanie85

Je kan prima naar 4 flessen (want zoals ik t lees zit je op 5 inclusief de ...
Ja klopt en ze zit al ok de 4 uur we hebben de papfles nu nog om 9u willen dit ook gaan verkorten naar 8u. Dan ga ik dit proberen misschien en terug zetten naar 4 inclusief de papfles.

één jaar geleden

Reactie op RachelleNoa

Ja klopt en ze zit al ok de 4 uur we hebben de papfles nu nog om 9u willen ...
Ja zou ik proberen! Of hooguit een half papflesje eventueel. Maar het is zo zonde als je elke keer weggooit en qua hoeveelheid is 5 keer 180 ook best veel! Dus minderen zal ws resulteren in legereenheden flesjes 😊

één jaar geleden

Reactie op Beanie85

Ja zou ik proberen! Of hooguit een half papflesje eventueel. Maar het is zo ...
Legereenheden = legere 🤣