6 Reacties

10 dagen geleden

Hier de tas gewoon onderin de bak. Vond het helemaal niet fijn lopen met een tas aan het handvat en idd het gewicht zorgt er vaak voor dat hij kiepte. Zie wel eens tassen met hele lange hengels. Dan hangt de tas lager, dus dan zal het ook minder snel omkiepen.

10 dagen geleden

Ik heb er een jollein shopper luiertas aanhangen. Dat gaat prima. Ligt er natuurlijk wel aan hoeveel je erin stopt. Ik heb ook regelmatig alleen zo'n klein rugzakje mee voor rondjes centrum oid. Die hang ik aan een haak of gooi ik onderin de bak

10 dagen geleden

Ik heb de tas er nooit aanhangen.. draag hem op mijn rug. Heb speciaal een rugzak gekocht.

10 dagen geleden

Ik heb een Kipling luiertas. Hij is groot en er past veel in. Als ze er niet in zit, hang ik de schouderband aan een handvat en laat de tas op het zitgedeelte rusten. Valt ie er niet uit en kantelt de buggy niet

10 dagen geleden

Wij hebben de zo'n badstoffentas er aanhangen. Maar de buggy ook uitgezocht op stabiliteit en dat hij niet snel kantelt. Welke buggy heb je?

10 dagen geleden

Ik heb een klein tasje aan de buggy hangen met crackers, tissues en een waterbeker erin zodat ik er makkelijk bij kan. En de echte luiertas dan onderop of op mn rug. Een grote luiertas is bijna nooit geschikt voor een buggy.