4 Reacties

3 jaar geleden

Miss ff overleggen met lactatiekundige? Zou hem vooral heel veel aanleggen om de productie op te krikken. Bijv. Lekker in de ochtend snoozelen in bed en hem dan steeds aanbieden. Je borsten kunnen dan even wat leger voelen, maar dat is een teken om meer melk aan te gaan maken. Het is een kwestie van vraag en aanbod.

3 jaar geleden

Denk dat hij vanzelf laat zien wanneer bij voeden niet meer nodig is dus niet meer hongerig na jou melk te drinken enz

3 jaar geleden

Miss ff overleggen met lactatiekundige? Zou hem vooral heel veel aanleggen ...
Ja heb ik gedaan van de week. De lactatiedeskundige adviseerde ook om af te bouwen als hij vandaag groei in gewicht liet zien (bij het CB). Maar merk dat ik het lastig vind om om te gaan met mijn hongerige baby. Hij lijkt onverzadigd met enkel 2 borsten en minder bijvoeding. Ook ben ik erg onzeker over of hij wel genoeg moedermelk krijgt en of mijn melkproductie wel ooit goed op peil komt. Maar goed... komende dagen ga ik hem veel aanleggen. Hopen dat mijn melkproductie omhoogschiet.

3 jaar geleden

Ja heb ik gedaan van de week. De lactatiedeskundige adviseerde ook om af te ...
Dat je niet genoeg melk hebt komt echt maar heel zelden voor gelukkig.. zo lang je kv bij geeft, zal hij dat niet extra aan de borst op gaan krikken. Vergelijk het met de regeldagen.. dan heb je ook het gevoel dat je te weinig hebt. Maar baby is dan extra hongerig en huilerig zodat hij vaker aangelegd kan worden en de productie kan stuwen. Hoop voor je dat het gaat lukken!!