10 Reacties

3 jaar geleden

Je kan altijd de huisartsenpost bellen voor informatie.

3 jaar geleden

Ja hier ook net gehad. Toen hij 2 weken was verkouden geworden maar paar weken later werd het echt benauwder, piepen, gorchelen van het slijm/snot in z'n keeltje ect. Naar de huisarts gegaan en andere neusspray gekregen en het gaat nu veel beter! Wat de huisarts aan gaf om direct terug te komen/in het weekend de huisartsenpost te bellen: - benauwd - koorts - niet meer willen drinken door de verstopping in z'n neus Beterschap voor je kleintje!

3 jaar geleden

Reactie op Lott e

Ja hier ook net gehad. Toen hij 2 weken was verkouden geworden maar paar we ...
Pff wat moet dat schrikken zijn geweest! Fijn dat het nu beter gaat. Ons kleintje heeft op dit moment geen koorts en is ook niet benauwd en drinkt gelukkig goed. Ik maak me alleen zo een zorgen omdat hij nog zo klein is en nog maar weinig weerstand heeft. Ook icm met hoe ziek zijn broer is maakt me bang.

3 jaar geleden

Geef je borstvoeding? Dat helpt goed de weerstand te ondersteunen. Je geeft je eigen antistoffen tegen de virus/bacterie die rondhangt van je peuter... NB dit is bedoeld als geruststelling. Geen boobiemaffia hier ik ben voor bv en voor kv.

3 jaar geleden

Als je je echt zorgen maakt gewoon de huisartsenpost bellen. Het enige wat ik weet is dat je baby uit een steriele omgeving bij jou komt en daardoor dus zou kunnen reageren op gewoon de buitenwereld.(kraamverzorgster heeft het uitgelegd) Hier nieste ze de eerste weken daardoor heel vaak. Maar bij twijfel gewoon bellen en je zorgen kenbaar maken.

3 jaar geleden

Ja, mijn dochter was 3 weken en het heeft zeker 5 weken geduurd voordat ze er echt vanaf was. Veel haar neusje uitgezogen en voor een week een Neusspray met xylometazoline (speciale lage dosering voor baby's) gebruikt via de huisarts. Succes😘

3 jaar geleden

Reactie op MissyEm

Geef je borstvoeding? Dat helpt goed de weerstand te ondersteunen. Je geeft ...
Ik geef fulltime bv ja. Hopelijk helpt dat hem om hier snel overheen te komen. Mijn eerste heeft ook altijd bv gehad en is nog nooit ziek geweest tot nu toe..

3 jaar geleden

Reactie op mmo

Ja, mijn dochter was 3 weken en het heeft zeker 5 weken geduurd voordat ze ...
Ook nog zo klein :( ik heb ook een ding van otrivin om zijn neusje uit te zuigen. Gisteren heb ik dat gebruikt. Ik vind zijn hoestje zo zielig klinken. Je hoort heel veel slijm. Ik ga zo de dokter bellen om advies te vragen.

3 jaar geleden

Als je Borstvoeding geeft, kan je een paar druppeltjes in zn neus doen. Werkt goed. Ook physiomer helpt goed! Beterschap!