4 Reacties

één jaar geleden

Volgens mij is het prima wat je doet. Zolang hij niet zelf kan gaan zitten, moet je hem niet urenlang "geforceerd" laten zitten in een fietsstoeltje. Maar wat jij omschrijft: af en toe eventjes ondersteunen, is volgens mij niks mis mee.

één jaar geleden

Lekker oefenen en het komt vanzelf. Neem al die adviezen ter kennisgeving aan en beslis vervolgens wat je zelf verstandig vindt voor je kind. Elk kind is anders en ontwikkelt zich in een eigen tempo.

één jaar geleden

Lekker oefenen. Gewoon achter hem gaan zitten dan heeft hij wat steun. Niet alle kindjes gaan omrollen. Onze dochter van 9 maanden doet dat echt sporadisch. Maar kan heel stevig los zitten. Kruipt bijna en staat met hulp. Fietsstoeltje hebben we nog niet gedaan

één jaar geleden

Ons zoontje zat ook graag met 6 maanden. Wij zetten hem af en toe neer zittend om te spelen maar ook vaak gewoon op z'n rug. Dit deden we op gevoel. Wilden ook niet dat het een billenschuiver zou worden dus wisselden dit voldoende af. Nu kruipt hij vrolijk rond en loopt met ondersteuning. Dus dat is goed gekomen! Hij rolde wel al naar buik toen.