15 Reacties

3 jaar geleden

Wat vervelend. Wij hadden dit ook in ons appartement en ik kon daar zelf totaal niet tegen. Ik zou het zeker ook melden bij de verhuurder (als het geen koop is) en bij overlast ook gewoon de politie bellen. Wat betreft de baby zou je zoiets als Numsy, white noise, kunnen proberen. Het dempt het omgevingsgeluid.

3 jaar geleden

Ik zou er ook wel wat van zeggen. Maar ook niet te veel. Je weet niet wat jou baby gaat doen. En daar kan de buurman ook weer last van krijgen of zich aan irriteren.

3 jaar geleden

Ik zou er qua baby niet veel over in zitten. Ik heb gemerkt dat onze meiden het lekkerst slapen als er op de achtergrond gerommel of gepraat is. Wij gaven destijds een sinterklaasfeestje en zo hadden ze voor het eerst door geslapen tot de visite een halfuur weg was😅

3 jaar geleden

Ik zou er ook wel wat van zeggen. Maar ook niet te veel. Je weet niet wat j ...
Dat is helaas zijn eigen vader en hem boeit het echt totaal niet 🤷🏻‍♀️ Maar inderdaad, hij zal de baby ook vast gaan horen 😅

VRIEND

3 jaar geleden

Wat vervelend! Ik denk dat de baby er wel doorheen slaapt maar voor jullie als ouders wel lastig, zeker in de eerste periode wanneer je maar weinig kan slapen tussen de voedingen door. Verder denk ik dat de buren de baby dan ook wel goed zullen gaan horen 🙉. Wij slopen altijd door het huis als ze slaapt omdat we haar niet wakker willen maken. Viel er een kopje vlak bij haar op de grond, ze gaf geen kik en sliep gewoon door 🤣.

3 jaar geleden

Je baby went daar wel aan hoor. Ik kon gewoon in huis gaan klussen, boren en schuren als mn kind sliep. Nooit rekening gehouden met stil zijn.

3 jaar geleden

Kindje went daar wel aan. Onze jongens hebben vanaf geboorte overal doorheen geslapen.. en dan denk ik soms “hoe kan je hier doorheen slapen?????” Denk eerder dat je onderbuurman de baby niet zo gezellig gaat vinden op z’n feestjes 😂 maar dat is jouw probleem niet En voor jullie wel balen omdat je dan niet met oordoppen kan slapen.

3 jaar geleden

Het is moeilijk op voorhand te voorspellen hoe jouw kindje hierop gaat reageren. Ik heb wel dezelfde stress ervaren. Wij wonen in een super gehorig huis. Om een voorbeeld te geven, als je boven op de kamer zit en mensen zitten beneden een normaal gesprek te voeren, kan je dit gewoon volledig mee volgen. Wij hebben dan ook een hond die normaal best braaf is. Maar ook wel een waker dus als die buiten dingen hoort, gaat die al wel eens blaffen. Ik was dus super bang dat die onze dochter steeds zou wakker blaffen. Nu is onze dochter anderhalf en nog nooit wakker geworden van onze hond. Zelfs niet toen hij met een onweer als een halve gek tekeer ging. Ze slaapt er gewoon helemaal door. Gaat dit bij jouw kindje ook zo zijn? Geen idee. Dat is jammer genoeg gewoon afwachten.

3 jaar geleden

Kindjes kunnen bijna overal door heen slapen als je zelf overdag ook gewoon je ding blijft doen. Bij mijn oudste deden we dat niet, zijn kamer zat naast de badkamer en echt niet dat wij gingen douchen als hij sliep want hij werdt altijd wakker, bleek gewoon omdat hij een huilbaby was en niet omdat hij ons hoorde. Oud en nieuw slaapt hij perfect door heen merkt ie niks van... De jongste nu slaapt sowieso al overal door heen, het geschreeuw van zijn grote broer, de stofzuiger iets laten vallen alles. 🤣

3 jaar geleden

Hi! Mijn beneden buurman kan soms ook wel luidruchtig zijn. Ik heb aangegeven dit niet heel erg te vinden, als hij beetje rekening met de baby kan houden. Wij hebben dus nummers uitgewisseld. Ik doe echt niet moeilijk als hij af en toe muziek aan heeft staan, maar een enkele keer gebeurd dit net tijdens middagdutje, en mijn dochter word daar dus wel wakker van. Wij hebben dus dan gewoon even kort app contact, en dan app ik hem weer zodra ze wakker is :)

3 jaar geleden

Wij zitten met luidruchtige bovenburen. Ze zijn van zuiderse origine en hebben een heel ander leefpatroon dan wij. Zo is hun dochtertje van 3j regelmatig rond 23u nog wakker (terwijl wij het gewoon zijn dat kindjes om 19u in bed liggen 😅) en loopt dan heel luidruchtig rond met hun hond waardoor het soms lijkt alsof er een nijlpaard door ons plafond gaat storten. Ook de nagels van de hond op de grond horen wij enorm hard doorkomen. Enkel wij storen ons hier mateloos aan maar ons zoontje slaapt met witte ruis op maximum volume en slaapt hier gelukkig wel door sinds het begin 😊 Ze waren ook wel enorm luidruchtig in de gang savonds, deuren heel luid laten dicht vallen, hond die zit te blaffen als ze buiten gaan, kind dat ligt te schreeuwen,... waarop ik wel een blad aan de deur heb gehangen met de vriendelijke vraag om (zeker savonds) graag iets stiller te zijn in de gang en hun daarvoor op voorhand al te bedanken. Hebben ze sinds toen wel rekening mee gehouden gelukkig 🙏🏼

3 jaar geleden

Daar went je kindje wel aan hoor. Maar ik denk dat de buren meer geluidsoverlast gaan hebben van een baby. 🤭 ik woon in een twee onder 1 kap, maar vond het gehuil soms zo erg voor de buren als zij weer vroeg op moesten staan.

3 jaar geleden

Ik zou je niet te druk maken, vaak wennen ze er wel aan. Onze tweeling is het bv gewend dat de oudste gewoon in de slaapkamer speelt als zij slapen of dat de hond blaft of een van de twee huilt. 's nachts zetten we zelfs vaak de radio aan. En hoe fijn, als je baby dan een keertje huilt is het niet zo erg dat jullie ook een keertje lawaai maken🎉🎉

3 jaar geleden

Wat een lieve gerustgestelde berichten allemaal! Waardeer dit echt enorm ❤️ Ik ga mijn best doen me er niet teveel zorgen over te maken. En zo’n white noise machine is altijd een goede optie. Wellicht ook voor ons 😅 Dankjullie!

3 jaar geleden

Een baby slaapt overal wel doorheen hoor, daar zou ik me geen zorgen over maken. Wij hebben soms ‘s avonds wel last van de buren (harde muziek), na 21 uur bellen we altijd wel bij ze aan. M’n baby is er trouwens nooit wakker van geworden 😅