10 Reacties

één jaar geleden

Iemand?

VRIEND

één jaar geleden

Hoi. Niet uit eigen ervaring, maar ik.ken iemand die nu op het punt staat om een vleesboom weg te halen. Ze laat dit doen in Duitsland, omdat ze daar sneller terecht kon. Ik weet dat ze bij de intake bij haar hebben gezegd dat ze een half jaar nodig heeft voor herstel, voordat ze weer mocht proberen om zwanger te worden.

één jaar geleden

Hey ik een bbz gehad twee bij de eerste operatie hebben ze de vleesboom laten zitten zat aan de buitenkant baarmoeder. Tweede keer in ander ziekenhuis hebben ze het maar ineens weggehaald. Maar nu eenmaal in het traject was hij er al terug. Het komt ook terug. Het hangt er vanaf waar die zich bevind aan de buitenkant meestal geen probleem. Ik moest menstruatie afwachten en dan konden we terug beginnen. Bij mij heb ik lang moeten herstellen maar eerder van de operatie voor de bbz. En ja de wonden zijn ook gevoelig die moet je ook een week rust gunnen. Drie kleine wondjes

één jaar geleden

Op zich echt niet zo zwaar hoor maar ze snijden wel in je buik dus buikspieren ga je voelen

één jaar geleden

Bbz zat in eileiders dus had op zich ook niets met myoom te maken

één jaar geleden

Reactie op Loes2311

Hoi. Niet uit eigen ervaring, maar ik.ken iemand die nu op het punt staat o ...
Hai, bedankt voor je reactie. Spannend voor haar. Ik kan ook snel in Duitsland terecht maar wacht op goedkeuring van de zorgverzekering. Pffff een half jaar wachten. Dat is echt lang als je al zo lang bezig bent! 😔

één jaar geleden

Reactie op Ikke1991

Hey ik een bbz gehad twee bij de eerste operatie hebben ze de vleesboom lat ...
Hi, bedankt voor het delen. Wat naar dat je een bbz hebt gehad. Jij had dus een vleesboom aan de buitenkant? Hebben ze die via de buik weggehaald? Wat fijn dat je snel daarna weer mocht begonnen. De mijne zit aan de binnenkant. Geen idee nog hoe lang het herstel duurt. Ik hoop kort, want we zijn al zo lang onderweg.

één jaar geleden

Ja van vleesbomen aan de binnenkant weet ik dat het wel voor problemen kan zorgen hoe het herstel is weet ik ook niet goed. Goed navragen.

één jaar geleden

Update: ik heb inmiddels een afspraak eind april voor consult. Hopelijk begin juni operatie 🤞🍀

één jaar geleden

Reactie op Lynn23

Update: ik heb inmiddels een afspraak eind april voor consult. Hopelijk beg ...
In een NLs ziekenhuis trouwens. Want van CZ heb ik nog geen antwoord of ze het Duitse ziekenhuis deels vergoeden. Maar ik heb een goed gevoel bij dit NLse ziekenhuis.