17 Reacties

één jaar geleden

Ik heb het toen wel gebeld. Ze gaf me wat tips zoals je temperatuur in de gaten houden. Bij koorts paracetamol nemen. Bij heftige klachten huisarts/huisartsenpost bellen. Maar heb er niets van gemerkt.

één jaar geleden

Reactie op MeisjeEmmen1986

Ik heb het toen wel gebeld. Ze gaf me wat tips zoals je temperatuur in de g ...
aah dank je wel!! had je voor de rest geen klachten dan?

één jaar geleden

Ik heb ook gebeld, maar kwam ook omdat ik pijn op m’n borst/ bij m’n longen had. Ben toen langs geweest voor controle maar dat was voordat ik wist dat het door Corona kwam. Pijn verdween na een dag en verder alleen verkouden geweest. Kreeg inderdaad ook het advies om in de gaten te houden of ik geen koorts ontwikkelde. Verder kon het geen kwaad (wel 3x gevaccineerd hier). Beterschap!

één jaar geleden

Reactie op maria88x

Ik heb ook gebeld, maar kwam ook omdat ik pijn op m’n borst/ bij m’n longen ...
aah! jaa ik zelf ben in januari 2x gevaccineerd dus ik hoop dat het allemaal mee valt!🤞🤞🤞

één jaar geleden

Ik heb het een paar weken geleden gehad. Was toen 21 weken zwanger. Ik was er ondanks vaccinaties en een half jaar daarvoor nog Corona gehad echt flink ziek van. Ik had hoge koorts, was benauwd en keelpijn. Tegen de koorts moest ik paracetamol nemen. Na 2 dagen zakte de koorts weg. Na ongeveer 1,5 week was ik helemaal beter. Ik heb toen wel de verloskundige gebeld vanwege de koorts. Maar anders is dat niet nodig hoor. De verloskundige vertelde dat Corona niet schadelijk is voor de baby, alleen koorts in niet goed.

één jaar geleden

Reactie op xxsiimonee

aah dank je wel!! had je voor de rest geen klachten dan?
Nee helemaal niet. Ik testte elke dag ivm het feit dat mijn vriend positieve test had. Op dag 8 was mijn test ook positief. Als ik niet getest had, had ik het nooit geweten.

één jaar geleden

Reactie op MeisjeEmmen1986

Nee helemaal niet. Ik testte elke dag ivm het feit dat mijn vriend positiev ...
Ik had trouwens 9 maanden daarvoor een (1) vaccin gehad. Voor de rest niet.

één jaar geleden

Hier zwanger van een tweeling. En kreeg ook corona met 28 weken nu inmiddels 31 weken. Heb het niet gemeld pas bij de controle, maar ik zou vooral luisteren naar je lichaam. Vertrouw je het niet ? Word je heel ziek Bellen !!!

één jaar geleden

Ik heb het wel gemeld, ik was toen 14 weken zwanger en het was in de golf van afgelopen februari met omikron. Ik was alleen flink verkouden. Koorts in de gaten gehouden en preventief paracetamol genomen, maar na twee dagen was het ergste alweer voorbij. Mijn zoontje is nu elf weken en doet het prima.

één jaar geleden

Ik heb wel gebeld maar was 2 jaar terug en was 39 weken zwanger. Dat was nog de volle lock-down tijd dat behalve de supermarkt niks open was 😅 En velen van ons keibang waren.. Nergens last van gehad, prima bevallen 3 weken later. Placenta ook helemaal goed. Beterschap 😘

één jaar geleden

Ohja overigens niet gevaccineerd, 0 gehad. Jaar later weer covid gehad na de 1e keer. Wederom nergens last van, ja een snotneus, waardoor ik getest had. Vond dat herstelbewijs toen toch wel handig ook 🥲

één jaar geleden

Ik heb toen wel gebeld, maar was ook echt ziek en koorts. Ze doen er alleen opzich niet heel veel mee buiten advies geven over evt. Paracetamol ofzo

één jaar geleden

Deze week ook corona gehad, ik koest testen omdat ik in de zorg werk en klachten kreeg. Ik heb eigenlijk ook niks gezegt tegen verloskundige daar ik geen koorts heb. Wel vergt me lichaam nu meer energie, maar kindje is druk in de weer. Vroeg me ook zelf af of je kindje het ook soort van dit meekrijgt? Weet iemand dat? Ben er wel nuchter onder hoor😇

één jaar geleden

Reactie op Ammvz

Deze week ook corona gehad, ik koest testen omdat ik in de zorg werk en kla ...
Misschien heel stom en dit is totaal niet wetenschappelijk onderbouwd hoor. Maar mijn zoontje is echt amper ziek, had met 39 wkn dus nog covid. En precies jaar later weer. Zoontje heeft het ook gehad maar wij allemaal amper last. Heb ook 9 maanden bv gegeven en denk ook dat daar anti stoffen in hebben gezeten.

één jaar geleden

Ik zou het sowieso wel even melden ja, dan weten ze ervan en kan het evt ook meegenomen in cijfers/onderzoek naar zwangeren en symptomen bij Corona

één jaar geleden

Reactie op Ammvz

Deze week ook corona gehad, ik koest testen omdat ik in de zorg werk en kla ...
Ik had het in week 34 en toen zei de gynaecoloog dat kindje het niet krijgt, omdat je gescheiden bloedsomlopen heb (als ik het me goed herinner). Wel kunnen ze via de placenta wat afweerstoffen van je krijgen, maar dat is op zich alleen maar goed.

één jaar geleden

Ik heb het net gehad, zelf niet de vk gebeld. Ik zal het wel benoemen wanneer ik heen moet. De reden dat ik niet gebeld is omdat het advies wat ze geven je ook op internet kan vinden oftewel pcm innemen om koorts te verlagen.