12 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb het nog niet, maar mijn kapster heeft me hiervoor al gewaarschuwd. Schijnt normaal te zijn na een zwangerschap. Duurt even en je haar groeit uiteindelijk gewoon weer aan.

4 jaar geleden

Reactie op Meringue04

Ik heb het nog niet, maar mijn kapster heeft me hiervoor al gewaarschuwd. S ...
hoop het voel me er zo onzeker door!

4 jaar geleden

Reactie op MamaVanVince

hoop het voel me er zo onzeker door!
Snap ik. Ik heb in het verleden wel eens hele erge haaruitval gehad, zelfs met kale plekken en ik vond het heel rot. Maar toen is het ook goedgekomen.

4 jaar geleden

Ik had het ook! Kreeg echt van die kale inhammen die mannen ook krijgen zegmaar. Google maar op postpartum hairloss en je vindt veel info. Na een maand of 6 was de uitval gestopt, tot een jaar ofzo toen het er weer normaal uit zag.

4 jaar geleden

Reactie op Ils_

Ik had het ook! Kreeg echt van die kale inhammen die mannen ook krijgen zeg ...
Precies dit! Het duurt even, maar over een poosje zie je er niets meer van! Even doorbijten! Dat is het nadeel van je zwangerschap. Door je hormonen, vielen je haren niet uit zoals gebruikelijk (80-100 haren per dag), dus nu na je bevalling wordt er een inhaalslag gemaakt en valt het met bossen uit

4 jaar geleden

Ik ben 26 weken zijn zwanger en heb het nu al... 馃槺馃槺馃槺 niet echt een goed vooruitzicht

4 jaar geleden

Ja... hoort erbij. En daarna heb je allemaal babyhaar, omdat t ook tegelijk weer aangroeit! Het duurde echt lang voor mn haarbos weer mooi was...

4 jaar geleden

Ik heb het ool gehad! Gelukkig is alles teruggegroeid, maar ik dacht na die enorme plukken dat ik voor altijd kaal zou zijn. Het vervelende is al die nieuwe haartjes waar je in het begin niks mee kan en het gaat alle kanten op staan. Nu, drie jaar later, ik m'n haar mooier dan ooit :)

4 jaar geleden

Om die reden laat ik mijn haar 30 cm korter knippen tegen of vlak na de bevalling en doneer ik het dan aan think pink. Die maken er pruiken van.

4 jaar geleden

Helaas hoort dit erbij, niet iedereen heeft er last van maar veel dames wel, hier is ook weinig aan te doen, vaak hersteld het zich vanzelf

4 jaar geleden

Ik ben 26 weken zijn zwanger en heb het nu al... 馃槺馃槺馃槺 niet echt een goed ...
ik had dit ook nooit verwacht hoor me zoontje is nu pas 12 weken kreeg het met toen hij ong 9/10 weekjes was.. moet 2x per dag me borstel leeg halen zo vol馃槶 duim voor hou dat het jou niet overkomt!

4 jaar geleden

Reactie op LindaV

Precies dit! Het duurt even, maar over een poosje zie je er niets meer van! ...
maar echt馃槺 had echt in de zwangerschap prachtig dik en lang haar & lang haar want het groeide enorm.. nu damn 2x per dag borstel leeghalen zoveel & knopen oeff