17 Reacties

3 jaar geleden

Ik niet maar een kennis wel. Zij werd positief getest 2 dagen voor haar (geplande) keizersnee. Haar man mocht hierdoor niet bij de geboorte zijn en ze kregen geen kraamzorg. Heel heftig allemaal. Heb je veel klachten? Ik heb het wel gehad (was niet zwanger) en was na 3 dagen klachtenvrij. Sterkte en ik hoop dat je snel opknapt!

3 jaar geleden

Dat ligt er helemaal aan of het bij een milde vorm blijft, waarvan fr kans wel het grootst is. Neem lekker de rust dan ben je hopelijk voor de bevalling weer fit! Zorg dat je man/vriend het niet krijgt, zodat hij over 10 dagen negatief test en er hopelijk gewoon bij kan zijn. En anders is het in sommige ziekenhuizen of thuis mogelijk dat hij beschermende kleding draagt. Geen kraamzorg lijkt me sterk, inmiddels kunnen ze met pbm werken toch. Bespreek het met je verloskundige zodat je weet waar je aan toe bent.

3 jaar geleden

Hè bah, dat geeft geen gerust gevoel 😔 Bedenk je wel dat de verhalen die je hoort vooral van mensen zijn met de zwaarste klachten hè. Het grootste deel van de mensen heeft die zware klachten niet. Met een beetje geluk heb jij een weinig tot geen last van, maar geef je wel je kleine antistoffen mee 🍀 Beterschap!

3 jaar geleden

Sterkte! Hoop dat je niet al te zien bent of word!

3 jaar geleden

Sterkte dat was ook mijn grootste angst, positief testen vlak voor de bevalling. Ben nu 33 weken en helaas positief getest 😔

3 jaar geleden

Ik ben ziek en wacht nu op de uitslag. Grote kans op corona. Mijn man testte ruim een week terug positief met klachten en is nu alweer volledig op de been. Mijn bonusdochter van 10 testte afgelopen donderdag positief en heeft nog helemaal geen klachten ervaren.. Dus hoeft niet perse erg slopend te zijn.. is alleen niet uitgesloten.

3 jaar geleden

Ik had corona toen ik 14 weken zwanger was.. was voor mij wel echt slopend, heb het zo onderschat. Paar dagen kon ik niet opstaan door de zware hoofdpijn en koorts, eten lukte ook niet meer (kwam ook door de misselijkheid vd zwangerschap). Pas na een week goed uitzieken kon ik een beetje normaal opstaan en weer iets aan mezelf en het huis doen. Pak je rust want je hebt het nodig!!

3 jaar geleden

Sterkte.. Ik ben vandaag getest.. Erg spannend. mn ouders hebben allebei corona sinds deze week. Hoop dat de kleine nog ff blijft zitten bij je en dat het mee valt.

3 jaar geleden

Reactie op Sevyfay

Ik ben ziek en wacht nu op de uitslag. Grote kans op corona. Mijn man test ...
Sterkte! Ik ben er inmiddels echt goed ziek van, kan helemaal niets behalve liggen en slapen. Maar nu lukt het slapen zelfs niet omdat ik zo benauwd ben 😢. Het leek mild te beginnen maar wordt iedere dag erger en begin het nu toch wel beetje spannend te vinden. Hopelijk valt het voor jullie allemaal mee!

3 jaar geleden

Reactie op Didado

Sterkte! Ik ben er inmiddels echt goed ziek van, kan helemaal niets behalve ...
Ahhhh beterschap en sterkte zeg!!😘

3 jaar geleden

Beterschap hopelijk valt het ziek zijn mee!!😘

3 jaar geleden

Hey hoe gaat het nu?? Ik ben zelf 38 weken en heb nu sinds maandag corona helaas. Voel me met de dag slechter worden ipv opknappen... Hoop dat het bij jou al beter is geworden.😢

3 jaar geleden

Reactie op Didado

Sterkte! Ik ben er inmiddels echt goed ziek van, kan helemaal niets behalve ...
Ik ben ook even goed ziek geweest. Veel paracetamol tegen de koorts, benauwd geweest en gewoon niet weten hoe te liggen. Gelukkig nu wel weer opgeknapt! Hoe gaat het nu met jou? Gaat het weer wat beter? Hoop het voor je! 💗

3 jaar geleden

Hoi dames, even benieuwd hoe het met jullie is. Ik ben 38 weken zwanger en helaas ook positief. Hoop dat het zo blijft en ik niet zieker wordt..

3 jaar geleden

Reactie op EmilySanders1988

Hoi dames, even benieuwd hoe het met jullie is. Ik ben 38 weken zwanger en ...
Vervelend!! Ik ben 5 dagen echt beroerd geweest en super slap. Daarna ging het gelukkig alweer beter. Wel nog steeds last van hoofdpijn aanvallen, verkouden. Nu is mijn vriend ook positief natuurlijk dus nog een weekje quarantaine voor hem... Hopen dat de baby een weekje blijft zitten ☺️ spannend hoop dat he tmee valt voor je!

3 jaar geleden

Reactie op Sevyfay

Ik ben ook even goed ziek geweest. Veel paracetamol tegen de koorts, benauw ...
Sorry beetje late reactie, had het niet gezien😬. Ben nu alweer 2,5 week verder na mijn besmetting en we zijn gelukkig weer uit quarantaine. Ik ben echt flink ziek geweest, maar gelukkig met de thuismonitoring via de huisarts thuis kunnen blijven. Ik begin eindelijk een beetje op te knappen, maar die restklachten zijn wel pittig. Wonder boven wonder zijn mijn partner en kinderen niet ziek geworden en negatief getest. Beterschap voor de andere zieken! Ik hoop dat het voor jullie meevalt en dat de kleine nog even blijft zitten ivm de quarantaine.

3 jaar geleden

Goedemorgen, ik ben nu 35 weken zwanger en ook positief getest. Verkoudheidsklachten & geen reuk en smaak meer. Ontzettend moe steeds. Net wat je zegt, je wordt toch wel er beetje huiverig ivm de naderende geboorte.. Ga ik dat qua energie allemaal redden enz. En wordt het nu nog erger of zakt het nu af... Je wordt er onzeker van. Net verlof gekregen. Dat is wel echt heel jammer. Maarja niks aan te doen en "positief" vooruit kijken. 😘