8 Reacties

3 jaar geleden

Gefeliciteerd en wat fijn dat het goed gaat! Bij mij was het aanleggen en toeschietreflex ook pijnlijk in de eerste paar seconden. Het wordt minder met de tijd, ook wen je aan het gevoel naarmate je langer bv geeft.

3 jaar geleden

Had ik in het begin ook maar na een paar weken ging bij mij dat gevoel over. Kan het nu nog wel voelen maar doet geen pijn meer. Je kindje moet ook nog verder oefenen op aanhappen en zal dus in de komende weken veel beter gaan. Als ze dit beter door hebben doet het ook geen pijn meer.

3 jaar geleden

Hey, bij mij was dit inderdaad ook zo. Hoort er dus wel een beetje bij. Let wel op dat het echt wegzakt! Mijn kleine heeft een keer verkeerd aangehapt en ik had het niet direct door. Mijn tepel was zo enorm kapot dat ik dacht dat er een deel af zou vallen. Ondertussen zijn we dik 4 weken verder en eindelijk is mijn tepel aan het genezen. Ben alleen bang dat het nooit meer eruit zal zien zoals het hoort. Maar de pijn is eindelijk weg. Dus, blijf nadenken! Niet denken dat alle pijn normaal is.

3 jaar geleden

Na 2 weken borst voelde ik niet meer dat hij aan me borst dronk dus denk dat t wel weggaat gewoon ff door zetten en kijken of je goed aanlegt en of de lippen goed erom zitten en of ze zichtbaar zijn niet dat de lippen naar binnen zijn gezogen

3 jaar geleden

Gefeliciteerd. Het begin van borstvoeding vond ik ook pijnlijk. En achteraf gezien echt pittig! Ik heb doorgezet en hulp gevraagd van een lactatiekundige (ik kreeg het voor een heel groot deel vergoed). Zij heeft me heel fijn geholpen, echt een aanrader. Ze kunnen meekijken en je goed helpen. Mijn kindje is nu 4 maanden en borstvoeding geven doet geen pijn en is heel fijn/makkelijk zelfs om te doen. Succes!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd. Het begin van borstvoeding vond ik ook pijnlijk. En achtera ...
Bedankt jij ook nog gefeliciteerd fijn dat het nu zo goed gaat. Hopelijk voor mij een goed vooruitzicht. Wat voor een tips kan je dan verwachten van een lactatiekundige? Misschien dat ik morgen eens contact op neem 😊

3 jaar geleden

Reactie op Medd

Bedankt jij ook nog gefeliciteerd fijn dat het nu zo goed gaat. Hopelijk vo ...
Ze kunnen met je meekijken naar het aanleggen. Voor mij hielp een andere houding. Ook hapte mijn kleintje niet goed. (Zij kon ook zien dat het bij mijn meisje kwam door een te kort tongriempje) Ik voelde me heel erg geholpen! Liefs!

3 jaar geleden

Bij mij was het na twee weken niet pijnlijk meer! Veel wisselen van houding kan je pijn en eventuele kloofjes wat verzachten. En even kijken of je kindje wel goed aanhapt. Mocht de pijn aanhouden kun je altijd een lactatiedeskundige laten mee kijken. Succes xx